Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek itt mindenkinek ilyen egész jól keres a párja? Ilyen 250 nettó körül vagy fölött. Pont néztem itt, hogy lány 25 éves, párja 24 és nettó 250 et kap. Kevesli a lány ezt vidéken. Én 200 al elbújhatok 31 évesen? Már értem miért nincs senkim.
1. Messziről jött ember azt mond amit akar.
2. Anyagias nők mindig is voltak, vannak és lesznek is.
3. Nem a 200 nettó miatt nincs barátnőd.
Igen. Persze. Itt mindenkinek 6 diplomája van, 300-at keres, 6 évesen már a bányában dolgozott, meg hasonlók. Hagyjuk már...
Kérdésedre : nem igaz... Azért élnek gyári munkások, fodrászok, szakácsok, stb...boldog párkapcsolatban, családdal, mert igaz a feltételezésed, ugye ?...(hogy nem...)
Gőzöm nincs, kiket nézel te, kérdező, én nem feltétlen ezt látom.
Nem az anyagias nőkkel kell foglalkozni és neked sem a fizetésed miatt nincs párkapcsolatod.
Mar tobb, ehhez hasonlo kerdeshez leirtam a tortenetem.
Nekem van egy ubergazdag kollegam (luxushazban el), aki mellesleg nekem nagyon bejon kulsoleg. Akkor szerettem bele, amikor meg nem volt gazdag. Az utobbi idoben tobbszor utaztunk egyutt, repulovel, kocsival, es ami hisztiket levagott, az valami fantasztikus volt. Teljesen kiabrandultam belole. A hetkoznapi dolgokrol teljesen maskepp gondolkodunk, o mar ki nem emelne a feneket az autojabol, mig en szivesebben biciklizek vagy setalok. Azert is hisztizett, hogy valahova 700 metert kellett setalni, es nem allhatott oda a kocsival. Meg nagyon sok ilyet tudnek mondani. A lenyeg, hogy en nagyon szeretem ot baratkent, de mar paromkent nem tudnam elkepzelni, mert o a penze miatt nagyon elkenyelmesedett, ami engem nagyon zavar a hetkoznapokban.
Hovatovabb, o mar lassan 40 eves lesz, de meg nem sikerult megallapodnia. Evente valtogatja a lanyokat (kb 12-15 evvel fiatalabb csinababakkal jon ossze), es mint kiderult, o a baratainak valaszt part (tehat mutogatni akarja), nem pedig sajat maganak. Kozben meg iszonyat csaladcentrikus. Egy eszmetlenul jo ember, nagyon jo szemelyiseggel, jo lelekkel, de megsem sikerul neki :( Sokszor az az erzesem,hogy o is az anyagiakkal akarja elkapraztatni a parjait (uj laptop, telefon, kulfoldi utak, stb), semmint a sajat szemelyisegevel.
Szoval a gazdasag es a boldog maganelet kozott nincs linearis osszefugges - stasztikailag nem mutathato ki szignifikans kapcsolat :) egyertelmuen fontosabb a szemelyiseg!
"Már értem miért nincs senkim"
Nem érted - túl sok az ellenpélda, rossz körökben nézelődsz, vagy valami más baj van veled. Ez a szemléletmód pl. eléggé az.
Én is 200 alatt kerestem, mikor összeköltöztünk a kedvesemmel, aki fele annyi idős sincs mint én - ennek bő két éve. és még mindig egyre fölfelé ível a szerelmünk.
nyilván nem azért, mert pár hónapja túlléptem a 200 ezret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!