Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfinak az elozo kapcsolatai mindig megcsalassal, kihasznalassal, megalazassal ert veget akkor miert nem tud megbecsulni egy normalis lanyt aki torodik vele? 23L

Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 18:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert még nem elég érett a feladathoz.
2018. máj. 26. 18:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a felsorolt események és egy lány megbecsülése között nincsen összefüggés.

Csak mert valakit megcsaltak, kihasználták, megalázták, nem jelenti azt, hogy megváltozik, más ember lesz. Ha előtte sem tudott megbecsülni egy normális lányt, akkor ezek után sem feltétlenül fog tudni. ( Azért az esély megvan rá, de az csekély. )

2018. máj. 26. 18:29
 3/16 A kérdező kommentje:
A nők csalták meg és az új barátnőt(ex) nem tudta megbecsulni..
2018. máj. 26. 18:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Értettem én elsőre is. Megcsalták, de az új barátnőjét (ex) nem tudta megbecsülni. --> Az ex előtti exeket sem tudta megbecsülni és ezen a megcsalás sem segített. --> Nincsen összefüggés a kettő között.
2018. máj. 26. 18:33
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Én biztos megbecsülném.
2018. máj. 26. 18:45
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

Talán mert bizalmatlan? Honnan kéne tudnia, hogy épp te vagy normális és nem fogod megtenni? Talán az ilyen tapasztalatok miatt kiábrándult az összes nõbõl, beleértve téged is.

Amúgy voltam ilyen szituba a barátommal. Az elején mesélte az ilyen keserū múltbéli tapasztalatait, aminek hatására nehezen bízik. Idõvel változott, bizalmasabb lett velem szemben és igazán becsülte, hogy törõdöm vele.

2018. máj. 26. 18:54
 7/16 anonim ***** válasza:
57%

Nekem nem tiszta mit értesz pontosan a megbecsülés alatt márpedig a konkrétumok nélkül szerintem ez a kérdés megválaszolhatatlan.

Legyenek jóbarátok?

Járjon vele?

Jegyezze el?

Vegye feleségül?

Szerencsére másoknak egyértelmű miről van szó úgyhogy kérdés :pipa.

2018. máj. 26. 19:46
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Ilyenkor gyanakodnék, hogy nem olyan ártatlan áldozat, mint amilyennek beállítja magát.
2018. máj. 26. 20:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

4 milliárd nő van, hogy éppen 2-3-5 megbíthatatlant fogott ki, attól még nem indokolt, hogy negatív legyen a többivel. Ha meg meg mégis, akkor ne csajozzon.

De, ha jól értem te az egyik ex vagy, aki szintén átb_szta? Akkor azért nem olyan csodálatos jelenség.

2018. máj. 26. 21:19
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
A kedves nő csak sebnyalogatàsra kell neki. Majd megint izgalomra vàgyik, ès rosszul vàlaszt. Aztàn megint jön egy talpraàllìtó rendes làny es igy tovabb. Egy dolgot jegyezz meg. Amikor egy kapcsolat úgy indul, hogy te àllìtsd talpra a màsikat, akkor búcsúzz el. Mert 90% hogy addig kellesz, amîg összeszedi magàt.
2018. máj. 26. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!