Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfinak az elozo kapcsolatai mindig megcsalassal, kihasznalassal, megalazassal ert veget akkor miert nem tud megbecsulni egy normalis lanyt aki torodik vele? 23L
Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 18:24
11/16 anonim válasza:
Mert arra számít, hogy ez a kapcsolata is megcsalással, kihasználással és megalázással fog véget érni.
12/16 anonim válasza:
# 10 Amúgy azt kimondta, hogy talpra akarja állítani vagy a sebeit nyalogatni? Nem hinném, hogy föltétlenül erről szól, csak mert kedves? Mintha már a kedvesség és törődés akkora negatívum lenne a sötét elméjű emberek fejében.
(bár természetesen itt kölcsönös törődésre gondolok, ha ez csak egyoldalú, az gáz.)
13/16 anonim válasza:
12 sajàt tapasztalat. Nekem sem mondta. Megismerkedtünk, sajnàltatta magàt jajj igy a volt bnő úgy... megcsalta, de genya. Kèsőbb kiderült, hogy valójàban ő csalt először nem is egyszer. Neki sem volt gons az èn kedvessègem. Sok èv utàn külföldről jött haza. Jó volt valaki pàr hónapig aki pàtyolâszta, amig összeszedi magàt. Majd mikor lett munkàja (èn irtam, küldözgettem az önèletrajzàt mert ő lelkileg padlón van) lettek új ismerösei, kezdte h jajj ő nem ilyen lànyt kèpzelt el mint èn, de azèrt összejàrogathatunk. Úgy tettem lapàtra, ahogy illett. Volt akinek segìtettem màsik vàrosba költözni, leszokni drogról, majd mikor èn nem dolgoztam màsfèl hónapig a vâlsàg közepèn, közölte, ő miert is tartson el? Nem bűn a kedvessèg, de tapasztalatból mondom, aki ennyire nincs rendben egy kapcsolat kezdetekor, akàr az ex miatt vinnyog, akàr az èlete, azt először el kell küldeni egy terapeutàhoz, vagy szedje magàt össze egyedül ès utàna ha aktuâlis beszèlgetünk...mert jó vège nem lesz. Lehet ès kell is kedvesnek lenni, de ha èsz nèlkül vagy az, akkor azt sokat kihasznâljàk.
14/16 A kérdező kommentje:
Én azok közé tartozom akit nem becsult meg :(
2018. máj. 27. 08:50
15/16 anonim válasza:
Azért mert mindig ő csalta,hasznalta ki a párjait.Ha mást mond hazudik,persze,h másokra keni hülye lenne bevallani.
16/16 anonim válasza:
Valszeg fordított volt a sorrend. Azért csalták meg, mert nem becsülte meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!