Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehetne kezdeni az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne kezdeni az olyan pasasssal, aki tiszta ruhákat is kihord a szennyesbe?

Figyelt kérdés

:D

Én 8 órában dolgozom, vállalkozó vagyok mellette, plusz kismillió dolgot intézek, tehát nem hobbiból nincs mindig minden a helyén. Ő nekem esik hogy én én én :D Tanácsot kérek pasikezelés :D Trollok kíméljenek.

2019. jan. 12. 12:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
:D
2019. jan. 12. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Hogy osztottátok meg az otthoni munkát? Mindent Te csinálsz? Mondd meg neki, ha elől levő összehajtatlan vagy elrakatlan ruhákat lát, hajtogassa össze és tegye a szekrénybe.

Másik mód: legyen a mosás és teregetés, valamint a ruhák elpakolása kizárólag az ő dolga. Majd meggondolja, mennyi mosást csinál magának.

2019. jan. 12. 12:15
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Előbb írd le normálisan a problémát, akkor lehet majd értelmes tanácsot adni.
2019. jan. 12. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Jaj de :D rohadt :D vicces :D pasikezelés :D hát hallod kezeld helyén :D ikszdé xd :D
2019. jan. 12. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Azt lehet kezdeni, hogy lecseréled a pasast, vagy megneveled: Felfogatod vele hogy nem vagy cseléd, sem csicska. Nem szárad le a farka ha nem szolgáltatja ki magát. A nőknek bírni kell a második műszakot otthon, de szegény fáradt férfiaknak nem? Vicc. Hölgyeim, mi rontjuk el a pasikat, mi hagyjuk hogy undorító módon kihasználjanak. És ha hagyjuk, és lányunk lesz, őt is cselédnek akarják majd nevelni, csak mert nem fiúnak született. Tessék rájönni: a férfiak is nevelhetőek, de nekünk kell észhez téríteni őket hogy a lányinkat már ne kezeljék kihasználható rongynak.
2019. jan. 12. 12:31
 6/12 A kérdező kommentje:

Milyen érzés mindenféle módon leszólni valakit ismeretlenül?

Gratulálok!

2019. jan. 12. 12:39
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat, és szuper ötlet, hogy ez az ő dolga legyen. Valszeg az lesz, hogy majd elhagyom, addig meg titokban lesz egy bejárónő, mert nagyon elkényeztettem és lehet már nem lehet rajta változtatni.

Köszönöm :)

2019. jan. 12. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem értem teljesen a kérdésből mi a probléma. De ha az hogy tisztaság mániás, az nem lehet baj. Én is túlzott tisztaság mániás vagyok, viszont mindent magamnak mosok ki és nem várok másra.
2019. jan. 12. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj EZZEL a tisztaságmániával, hogy a kisujját sem mozdítja érte, de másnak dirigálna, mikor az is dolgozó ember.
2019. jan. 12. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz vele kezdeni, hogyha már a tiszta ruhát is kiviszi a szennyesbe, akkor mosasd ki vele.Aztán álljon neki vasalni is, ha azt igényli a ruha.Meglátod mit szól hozzá, a többiről utána dönts.
2019. jan. 12. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!