Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy neveled rá a lányod,...

Hogy neveled rá a lányod, hogy 11 évesen NE KIFORDÍTVA tegye a ruháit a szennyesbe?

Figyelt kérdés
Nálatok milyen büntetés válik be nagyon makacs 11 éves lánynál?

2013. nov. 14. 07:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
79%
26 éves vagyok, és a sajátomat is úgy teszem be, a férjem is így teszi bele, gondolom a lányom is így fogjs, bár csak másfél éves. Eszembe nem jutna megemlíteni. Úgyis kifordítva kell teregetni...
2013. nov. 14. 08:00
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Mosáskor is kifordítva mosok ki mindent. Így nem lesz szöszös egyetlen ruha sem.
2013. nov. 14. 08:03
 3/27 Nememlékszem ***** válasza:
88%
Hát mi még azon küzdünk, hogy egyáltalán beletegye... Szerintem ne legyél túl szigorú vele.
2013. nov. 14. 08:04
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem úgy tanítottak meg rá, hogy kifordítva lett mosva, teregetve, szárazon hajtogatva. Ha fel akartam venni nekem kellett visszafordítani ami bosszúságot okozott, így inkább rendesen tettem a szennyesbe :)
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 30 éves mégsem tudom rávenni, hogy a zokniját ne kifordítva tegye a szennyestartóba :))
 6/27 anonim ***** válasza:
89%

Te tisztára olyan vagy mint anyám...

Ez RIGOLYA! Ne mondd, hogy annyira nagyon fontos az a kifordítás. Pláne nem annyira, hogy még meg is büntesd a lányodat ezért. Különben mondd meg neki szépen, hogy te így szeretnéd és kész. Ha nem hülye, érteni fogja. Szomorú, hogy a célod elérése érdekében az első és egyetlen ötleted a büntetés volt...

2013. nov. 14. 08:06
 7/27 A kérdező kommentje:
kifordítva? hogyhogy? :D ezt még soha nem hallottam. Akkor hogy lesz a zoknid tiszta, ha kifordítva mosod? :) akkor a belsejében marad a koszos rész. És nem sajnálsz totojázni a kifordigatással? Én nagyon...
2013. nov. 14. 08:07
 8/27 A kérdező kommentje:
egyszer már sikerült, pár hónapig csinálta aztán hanyatlani kezdett a dolog. A zokniért nagyon rigolyás vagyok, igen! Mert nem mindegy, hogy tisztára mosom rendesen, és fél évig zokni, vagy KIFORDÍTVA mosva benne marad a kosz és 1 hónap múlva vehetek újat, mert olyan, mint a mosagatórongy.
2013. nov. 14. 08:13
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
Én is kifordítva mosom a sötét, színes ruhákat. A zoknikat pedig én is és a párom is úgy tesszük be, ahogy épp levettük, legtöbbször kifordítva. Így is mosom, sőt, teregetem, és még pároztatáskor sem fordítom vissza, hanem aki felveszi visszafordítja felvétel előtt. Te se fordítgasd a zoknijait, majd ő kifordítja magának mikor felveszi. Ez nem mindenkit zavar :)
2013. nov. 14. 08:14
 10/27 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem vsn, ami szóra sem érdemes, ez ilyen.
2013. nov. 14. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!