Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy neveled rá a lányod,...

Hogy neveled rá a lányod, hogy 11 évesen NE KIFORDÍTVA tegye a ruháit a szennyesbe?

Figyelt kérdés
Nálatok milyen büntetés válik be nagyon makacs 11 éves lánynál?

2013. nov. 14. 07:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk egyébként tiszta lesz a kifordítva mosott zokni is, pedig a férjem az intenzív osztályt járja vele egész nap, a másfél éves lányom meg gyakorlatilag mindent, és mégis. Ráadásul 20 fokon. Teregetni meg ahogy írtam, úgyis kifordítva teregetek, hogy maradjon színe a ruhának.
2013. nov. 14. 08:16
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
A kifordítva mosott zokni is tiszta lesz ám. A textil csodája, hogy átmegy a szálai között a mosószeres víz.
2013. nov. 14. 08:16
 13/27 anonim ***** válasza:

mondd el neki mimden egyes alkalommal, ezredszer megjegyzi. vagy me mosd ki ami kifordítva van a szennyesben.

egyébként az én anyám is ilyen rigolyás....

2013. nov. 14. 08:17
 14/27 anonim ***** válasza:
74%
Én is mindent úgy mosok és teregetek, ahogy hagyta az illető, majd magának visszafordítja. Nem vettem észre, hogy ezáltal csökkene a ki nem fordított ruhák élettartama vagy piszkosabbak maradnának, pedig van, hogy az egyik zokni így, a párja meg amúgy kerül mosásba.
2013. nov. 14. 08:20
 15/27 A kérdező kommentje:

az intenzív egy telephez képest ahol őrködni kell 24 órát patyolat :) ha már a férjeket is említjük.

Akkor mégsem rigolyás vagyok ugyebár, csak nem mindegy hol járnak azok a zoknik és hogy mennyit ... hozzánk képest persze, hogy kifordítva is tiszta lesz a zoknitok, próbáltam kifordítva hagyni, bajlódjon vele a gazdája, de nem jön ki belőle.

2013. nov. 14. 08:33
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor én is ilyen rigolyás vagyok, mint te, kérdező. 11 éves lány, 7 éves fiú + egy kisbaba. Nálunk nem megoldás, hogy kifordítva hagyon és úgy mosom, mert nincs teljesen kifordítva a ruha, hanem megtekerve van. Így nem száradna meg rendesen, összehajtogatni sem lehet. Legutóbb azt mondtam nekik, hogy amelyik ruhájuk nem lesz a szennyesben rendesen ( még azért is küzdök, hogy beletegyék ), azt nem mosom ki, slussz. Egyelőre működik :-)
2013. nov. 14. 09:08
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A zoknitémához annyit szólnék hozzá, hogy bizony sajnos nem lesz mindig tiszta ha kifordítva mossuk.

Persze a sima kosz, szag eltűnik, de ha olyan ember hordja, mint pl. a férjem aki szeret mezítláb mászkálni, akkor a zokni tele lesz szösszel, apró darabkákkal ami ha fordítva mosom ki, nem jön ki belőle.

2013. nov. 14. 09:21
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
Ez miért ekkora probléma? Csak én nem értem? Én nem kínoznám ilyennel a gyerekeimet, nekem nem tart semmibe ki-be forgatni a ruhákat, pedig van elég dolgom. Ha mosok, úgyis átnézem. De lehet azért gondolkodom így, mert anno az én szüleimnek is voltak ilyen szőrszálhasogató dolgaik.
2013. nov. 14. 09:25
 19/27 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is hül.yeség ilyenen példálózni, de ha már ennyire a szíveden viseled, akkor mondd meg neki, hogy amit nem fordít vissza, azt nem mosod ki. Ilyen egyszerű. Majd visszafordítja ha már nem lesz mit felvennie.
2013. nov. 14. 15:53
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem mossa kia gép rendesen,ha gyűrve,kifordítva kerül a mosógépbe,én úgy hagynám,és össze sem hajtanám,és majd megtanulja,hogy sokkal jobb ha rendesen beleteszi,és összehajtva találja a szekrényben.
2013. nov. 14. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!