Hol tároljátok azokat a ruhákat, amik még nem a szennyesbe valók, de már nem is egészen tiszták?
Ugyan már!
Simán visszateszem a szekrénybe.
Egyszer felvett pulóvert simán visszatennék a szekrénybe, hacsak nem piszkolódott össze (de akkor meg mehet a szennyesbe), de nem szoktam. Előszobafogason van hely arra, hogy egyszerre több nadrág, pulóver, póló, sőt melltartó (egy fekete és egy világos, itthon nem hordok ilyesmit, 1-2 óra után pedig csak akkor dobom a szennyesbe, ha beleizzadtam, mert pl. futottam) legyen.
Ha már 3 van egy darabból, akkor eldöntöm, mi legyen, mert ez így nem jó :D Csak sokszor lusta vagyok megkeresni az alsó szinten a pulóveremet, inkább fogok újat fent :D Minden pulóverem megy minden ruhámhoz, ez legalább nem gond.
Amíg nem volt saját fogasom, csak 15 fogason szorogtam a párommal (soknak tűnik, de nem az, főleg, amikor még a motoros ruháknak is kellett hely. a fürdőszobában is vannak fogasok ruháknak), nehéz volt. Sok hely kell. Csak itthonra használok egyszerre egy csomó ruhát, most kánikulában is kellenek melegebbek is, a felső szint 1 fokkal melegebb s már ez nem ugyanaz, ha a kertbe megyek ki, megint más kell... Nehéz dolgok ezek. Olyan bonyolult embernek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!