Miben tároljátok az élelmiszereket? (Cukor, liszt, zsemlemorzsa, kakaópor, gríz, rizs, fűszerek stb. ) A saját dobozában, zacskójában amiben kapható vagy tárolódobozokban?
Miért higiénikusabb egy műanyag, vagy fém doboz, mint a saját zacskója?
Csak kérdem, mert nem értem.
Vannak amiket dobozban, tárolóedényben tartok, van amit a saját zacskójában, egy TÖKÉLETESEN záródó felső konyhaszekrényben.
Szerintem az emberek 99,9%-a így csinálja.
Magokat és őrleményeket üveg vagy műanyag edényben, ami gyorsan elfogy azt csak saját zacskójában.
Rovarok ellen légmentes zárás miatt. Ha nem lenne a házban ilyen gond, akkor csak az aromás dolgokat tárolnám légmentesen, mint a kakaó, kávé, fűszerek.
Van amit átöntök üvegbe ( liszt, cukor, búzadara, zsemlemorzsa, rizs )
Van amit nem ( kakaó, szemeskávé, bab- tésztafélék )
A molyok miatt érdemes a lisztet, darát, stb. tökéletesen zárható fémdobozba, vagy befőttesüvegbe rakni.
Ezek a kis r*hadékok befúrják magukat a papír és műanyag zacskókba egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!