Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szobainason kívül hol tárolját...

Szobainason kívül hol tároljátok a levett ruhákat, ami nem a szennyesbe kerül, de mondjuk másnap is használjátok?

Figyelt kérdés
pl. farmer vagy kardigán, akár a gyerekeknek is. Nem szobainas, hanem egyéb tanács, ötlet érdekelne. A szobainastól rosszul vagyok:(((

2012. szept. 20. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi a baj a szobainassal? :) Szerintem az a legtutibb.

Mondjuk most nekem nincs, ezért három helyre kerülnek a ruhák: vagy a székre dobálva éjszakáznak (ezt főleg a barátom csinálja), vagy vállfára akasztva a szekrény oldalán lógnak, vagy szintén vállfán a bordásfalat aggatom tele velük. A nadrágokat ilyen csíptetős vállfára rakom, és akkor lehet őket is akasztani.

2012. szept. 20. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Van szobainasom,de mivel állandóan eldőlt,csuszott le a ruha,csak a fürdős törölköző szárad rajta.

A ruhák amiket kérdezel a fotel háttámláján pihennek.Ha vendég jön,akkor elpakolom

2012. szept. 20. 15:16
 3/7 anonim válasza:
A gardróbban.
2012. szept. 20. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Széken, és ajtó mögötti akasztón vannak.
2012. szept. 20. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:

van egy gardróbszobánk.

de sokszor dobom le a kanapéra a nappaliban... :-)

2012. szept. 20. 22:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nekünk nincs gardróbunk:(((
2012. szept. 25. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ha vendég jön,akkor elpakolom"

De hova?

2018. júl. 25. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!