Azokon a helyeken, ahol egyben van a fürdő a wc-vel, mit csináltok ha valamelyik gyereknek wc-zni kell (nagy dolog), és ti meg éppen a fürdőt használjátok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 15:01
1/12 anonim válasza:
Ez elég gáz.Fogalmam sincs mit csinálnék de szerencsére nálunk külön van 2 WC helyiség ,2 fürdő van a házunkban.
2/12 anonim válasza:
Semmit. jön a gyerek, pottyant, és kész.. ennyi.
3/12 anonim válasza:
Semmit. Fürdök tovább. Bár nekem lányim vannak, ha fiam lenne, és már nagyobbacska, akkor is megoldanám valahogy. Magam elé vennék egy törölközőt.
4/12 anonim válasza:
Engem a szag jobban zavarna, mint az, hogy pucéran lát a saját gyerekem, ami amúgy tök természetes nála, tehát nem akad fenn rajta, dehát be nem tojhat ugye.
5/12 anonim válasza:
Lakásfelszerelési boltokban lehet kapni u.n. teleszkópos tartót, amelyet a kád külső széle fölött, kb. két méter magasságban a falra felerősítesz (teleszkópos, tehát annyira húzod ki, hogy a két fal között stailan álljon).
Arra karikákkal felrakod a zuhanyfüggönyt, vagyis ha bemégy fürdeni, azt magadra húzod, akkor már nyugodtan használhatja a WC-t akinek kell.
6/12 anonim válasza:
...stailan álljon = stabilan álljon
7/12 anonim válasza:
Minden egészséges ember tudja szabályozni az ilyen ingereit negyed órán át.
8/12 anonim válasza:
Mondjuk próbáltad már mondjuk egy három évessel visszatartatni a kakit? :) egyszer próbáld ki....
9/12 anonim válasza:
Nagyon hülye dolog wc-t fürdőbe rakni.Akár a konyhában is lehetne ennyi erővel.Én gusztustalannak tartom hogy ahol tisztálkodom ott orrfacsaró bűz van ha éppen előttem használta valaki.
10/12 anonim válasza:
15:36 -os nak üzenem igyon meg egy lél üveg guttalax ot akkor írjon ilyen marhaságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!