Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyon furcsa dolog a csizmába...

Nagyon furcsa dolog a csizmában. Mit tegyek? Mi ez?

Figyelt kérdés
Neten vettem egy szép, tiszta bőr csizmát, kívülről gyönyörű is, vajpuha, kényelmes...de ahogy kihúztam belőle a lábam, a zoknim tele lett ilyen téglapor szerű szemcsékkel, vastagon. Picit dohos szaga van a csizmának, épphogy egy picit, amúgy tiszta, nem penészes vagy ilyesmi...de akkor mi ez a por benne? Nem bírom kitakarítani belőle, nagyon hosszú szárú csizma, nem is férek hozzá.
2012. febr. 23. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
porszívócső belefér
2012. febr. 23. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:

ha a lábad belefér a kezed is belefér

nedves ronggyal mosd ki szépen

2012. febr. 23. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd vissza a boltba, ahol vetted, és legyenek szívesek magyarázatot adni erre az érdekességre. Ez teljesen elfogadhatatlan, pláne egy drága cipő esetében.
2012. febr. 23. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Nyolc napon belül visszacserélheted, indoklás nélkül.
2012. febr. 23. 13:43
 5/8 A kérdező kommentje:
tteszvesz.
2012. febr. 23. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, h hintőpor? Porszívózd ki. Meg az eladónak is megejtenék egy emailt...
2012. febr. 24. 09:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem, téglavörös. Nagy nehezen kiszedtem, nem mertem nedves dologgal, mert bőr az egész és szűk és hosszú szárú, nem száradt volna meg. Így babaolajos szivaccsal vagy 10x áttöröltem belül, ez ilyen vörös pernye ami jön belőle, szerintem a talpbetét alól...most egész normális állapotba került, de hát undorító volt...megírtam az eladónak is. Nyilván nem akarom visszacsinálni az adásvételt, de én így nem adtam volna ki a kezemből...pláne, hogy fel kellett próbálja, fényképen rajta van a lábbeli, így mikor kihúzta a lábát, észre kellett vennie a dzsuvát, ami belőle kijött :S
2012. febr. 24. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem írtad, hogy teszvesz. Ezért kellett lepontozni? Gratulálok.

(13:43)

2012. febr. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!