Hogyan használjátok a ruhafestéket?
Figyelt kérdés
Tudom van benne utasitás..2010. aug. 10. 14:39
1/7 anonim válasza:
Mi egyszer festettünk nadrágot. Csak természetes anyagból készült ruhát lehet festeni, szintetikusat, műszálasat nem. Azt hiszem fel kellett oldani a festéket a vízben, kellett bele tenni fél kiló sót, kb. 1-2 órát áztatni, aztán normálisan kimosni mosógépben.
2/7 anonim válasza:
Nagy lábosba bele a megfelelő mennyiségű festék, 0,5 kg só bele, felforralni és bele a festendő anyag. Hagyd benne 1,5-2 órán keresztül és ha egyenletes színt akarsz ,akkor néha keverd meg, rakd bele másképp, hogy mindenhol megfelelően átjárja a festék. Utána ecetbe áztatni ,hogy tartsa a színét. Ennyi. A lábos kimosható, a fakanál, amivel kevergetsz az maradjon meg erre a célra. Én nem szeretek kék fakanállal levest kevergetni.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok: ja, tényleg, most jut eszembe, fel kellett forralni a vizet előtte.
4/7 A kérdező kommentje:
és ha csak 2 liter vizben fözöm a nadrágot mert egy nadrágot akarok wissza feketére festeni mert hypo folt lett rajta ahhoz is 0,5kg só kell?..ja és köszönöm a válaszokat
2010. aug. 10. 15:13
5/7 A kérdező kommentje:
ja meg még annyi h mennyi ecetbe kell? 1liter?
2010. aug. 10. 15:14
6/7 anonim válasza:
második vagyok
elég néhány dl ecet, mondjuk 2-3, nem kell egy liter. Ne az ecetbe áztasd, hanem vízbe, mintha ki akarnád öblíteni és abba öntsd az ecetet. Keverd el és mehet bele a nadrág.
A lábos pedig legyen minél nagyobb, amibe fested, mert az sokat számít. Egy nadrághoz nagy lábos kell mindenképp, különben foltos lesz.
7/7 anonim válasza:
Iberia nevű textilfestéket vegyél, és simán meg tudod csinálni mosógépben. nem kell vele kinlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!