Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az tényleg gáz, ha én nőként...

Az tényleg gáz, ha én nőként akár 2 v 3x is felveszem ugyanazt a ruhát 1 héten és csak utána dobom a szennyesbe?

Figyelt kérdés
Nemrég azt mondta nekem egy másik nő hogy minden nap mást kéne hordanom. De nekem semmi bajom sincs azzal, ha többször is viselem ugyanazt a cuccot.
2015. aug. 15. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Hát ebben a hőségben igen mert nyilván beleizzadsz még ha nem is leszel büdös hála a dezodoroknak. Nem hat túl igényesnek többször felvenni ugyanazt. ha kimosod akár minden nap is felveheted de kimosás nélkül....pf...
2015. aug. 15. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, én is fel szoktam, csak nem egymás után. Egy nap kb 2 órát van rajtam egy felső, mert munkában egyenruhám van, ennyiért tényleg nem fogom a mosásba dobni, mert pár hónap, és dobhatom ki.
2015. aug. 15. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
"Utcára menős" rövidnadrágomból nekem is csak 5 van és általában egyet 2x is felhúzok egy héten, meg pulóverekkel sem gáz ez, de azért pólót meg hasonlókat ne húzz fel többször, pláne ilyen melegben, amikor 5 perc alatt szétizzadt az utcán mindent.
2015. aug. 15. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Felsőt általában minden nap újat húzok (meg persze fehérneműt), de nadrágot azt többször is fel szoktam egymás után venni mosás nélkül. Nyáron mondjuk meleg van, jobban izzadok, szóval azért átválogatom, hogy mi az ami már megérett a mosásra és mi az, ami még kibír egy hordást. Szerintem ez alapvetően nem gáz, max. ha gyűrött, koszos vagy büdös a ruha. Viszont előfordul, hogy mondjuk egész nap otthon vagyok és pizsiben vagy valami otthoni cuccban vagyok és csak akkor öltözök fel, ha mennem kell valahova, ilyenkor felveszem még egyszer azt a ruhát mert csak pár órát volt rajtam.
2015. aug. 15. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Ebben a melegben az mert ha beleizzadsz és felveszed az igénytelenségre utal.

Nyilván ha felveszel egy ruhát hétfőn akkor pénteken vagy csütörtökön is felveheted ha nincsen szaga, de olyat ne csinálj hogy hétfőtől szerdáig abba mész...

2015. aug. 15. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csak rövidnadrágot veszek fel többször egy héten. Hűvösebb időben talán egy felsőt / ruhát is felveszek egy héten 2x ha előtte nem egész nap voltam benne, hanem pl csak amíg elugrottam valamerre pár órára... Pulcsit, kardigánt is hordok többször is mosás nélkül. De általában pólót, bugyit, harisnyát, ruhát nem nagyon, frissen mosva azért igényesebb hatást keltenek ránézésre is, még ha mondjuk szagra nem is lehetne megmondani, hogy nem lett kimosva.
2015. aug. 15. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát amíg nem vagy koszos meg szagos, addig nem akkora gond, hogy nem mosol ki mindent az első használat után. De azért egy héten többször ugyanabban menni... igen, elég gáz, nőként meg férfiként is. Különíts el egy helyet, ahova lerakod az ilyen cuccokat és 1-2 héten belül azért ne menj már teljesen ugyanabban a szettben. Persze egy nadrágot, blézert, pulcsit fel lehet venni többször is, de alsóruházatot, pólót, ruhát stb nem annyira.

Amúgy az ilyenről általában három lehetőség jut az emberek eszébe: 1. igénytelen vagy. 2. annyira csóró vagy, hogy nem tudsz több ruhát venni 3. az a fajta könnyűvérű liba vagy, akit egy szóra hazavitt valaki és annyi időd se volt, hogy hazamenj átöltözni a numera után...

Na meg persze ebben az időben kint 10 perc alatt úgy össze lehet izzadni egy pólót, hogy mosásérett legyen. Ha a napokban kaptad a fenti jó tanácsot, akkor esetleg arra célzott az illető, hogy szagos vagy, csak kicsit finomabban próbálta megfogalmazni.

Lehet pampogni, hogy nem a ruha teszi az embert éssatöbbi, de akkor is arról ítélnek meg az emberek. Tetszik vagy sem.

2015. aug. 15. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hányszor veszed fel ugyanazt, hanem hogy ha megszagolod mit érzel rajta, vagy ha ránézel akkor mennyire piszkos vagy mennyire gyürkös. Tehát ezeket kell figyelembe venni. Lehet valaki 1 viselés után már teheti is a szennyesbe, de van aki, vagy pedig van amikor ugyanaz a valaki 3 viselés után ráér szennyesbe rakni.
2015. aug. 15. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!