Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy szűz lánnyal. Túlságosan sok türelem kell hozzá?
Szeretem meg minden de nem volt még dolgom szűz lánnyal. Nekem már volt több éves kapcsolatom meg én a szüzességem eldobtam mert már nyűg volt.
Szeretem ezt a lányt de ha már pl a fenekehez erek már nem mindig jó neki. Parazik ha ketten vagyunk egy szobában és tapizom.
Nehezíti a helyzetet h az anyja aki mai világban túlságosan maradi. Elszamoltatja mindennél stb.
Kor 20 és 27
Nezd, minden lany mas. Nekem a fenek fogdosassal semmi bajom nem volt, pont ellenekezoleg ereztem. Vegre valaki megkivan es nem csak kerulget meg celozgat! De mas lanyokat nem fűt annyira a szexualis energia, es ha meg otthon meg is nyomoritottak akkor plane nehezebb nekik.
Nem akarok palcat torni a kapcsolatod folott, hogy most maradj vagy fejezd be, mert akarmi is kisulhet ebbol. A korlatozo anyuka az mondjuk eleg nagy baj, de annyi minden arnyalhatja ezt is! Biztos, hogy elnyomja a lanyat nem pedig csak nagyon felti?
Meg mi az, hogy maradi? Ram is rengetegen mondtak mar, hogy milyen rugalmatlan vagyok, aztan latod mit irtam fentebb a fogdosasrol...
Na, de hogy valami tippet is adjak neked: tancolj vele. Otthon, kettesben normalis zenere. Az ilyen lanyokra varazslatossn hat, ha erzik egy ferfi testi kozelseget, egy vonzo, megkivanhato nonek erzik magukat, megsincs igazi kenyszer semmire.
A tanc az igazabol egy ritualizalt szexualis egyutttlet. Porgeted ot, hatradontod, stabilan tartod, erzi hogy vigyazol ra. Nem csardasoztok oda vissza negyed oraig, hanem varialod, ebbol latszik a fantaziad. Szavakat suttogsz a fulebe, megcsokolod a nyakat, es amikor felsohajt megallsz es melyen a szemebe nezel... Stb.
Fontos, hogy neha megallj, egyreszt h ne erezze azt a kenyszert, amirol korabban irtak, masreszt feltuzeled a kivancsisagat. Alig varja, hogy legkozelebb vajon mi fog tortenni. A kovetkezo talalkozasig a fantaziaja elvegzi helyetted a feladatot es legkozelebb nyitottabb lesz, izgatottan varja, hogy legkozelebb vajon milyen "hataron" mentek at. Egy kicsit huzd az agyat, erre akarok kilyukadni. :) Ha ilyen apro lepesekben haladsz es folyamatosan birizgalod a kivancsisagat akkor ha egeszseges lelku a lany akkor egyszer at fog kattanni valami az agyaban es teged fog valasztani, beloled akar meg tobbet, az anyjaval pedig fel fogja vallani a felnotte valassal jaro konfliktust.
Én szintén 20 voltam és szűz amikor osszejottem a párommal, ez szerintem egyén függő, ettől ne ítéld el az összes szűz lányt. Egy hónap se telt el és már szexeltünk, nem bírtuk ki tovább. Addig meg volt petting tipi tapi. Ha a te barátnőd már egy kis érintéstől is fél, akkor ott szerintem később is lesznek gondok szexuális téren, nem lesz nyitott stb. Az anyjával meg pláne lesznek gondok. Itt nem az a fő baj hogy szűz vagy sem. Itt más nagyobb gondok vannak a lánnyal és az anyjával is.
26N
Úgy néz ki nála igen. Beszélgess vele erről nyitottan. Hogy szerinte milyen a szex, hogyan képzeli el stb... És érezze rajtad, hogy tényleg figyelsz meg érdekel nem csak azért kérdezted, hogy beszéljen.
Sok petting is számít. Amiből látod, hogy neki mi tetszik és mi nem. Lehet, hogy neki a fenék fogdosás pont nem jön be viszont ha a nyakát simogatnád vagy puszilgatnád annál inkább. Ha többet akar, mint csók akkot azt úgyis fogja jelezni vagy kezdeményezni. Csak idő kell hozzá. Viszont ha minden rendben a bizalommal mégsem hajlandó fél év után egy pettingre se akkor inkább hagyjad. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!