Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene csinálnom, jobb lenne szakítani?

Figyelt kérdés

Én (28) három hónapja vagyok együtt a barátommal (39). Az a baj, hogy ő borzasztóan hangulatember.

Csak a mai nap eseményei: a tegnap estét nála töltöttem és délben jöttem el tőle. Amikor elbúcsúztam, akkor még minden jó volt, puszi-puszi, így hiányzok majd, úgy hiányzok, stb... Nekem januárban vizsgáim lesznek és megbeszéltük, hogy a mai délutánt külön töltjük, mert én szeretnék tanulni de holnap reggel átmegyek hozzá, megsütjük a pulykát és együtt toltjuk a napot. Én egy kis lakást bérlek egy barátnőmmel, ahol van rendes íróasztalom és csend van, ő egy szobát bérel amihez fürdőszoba tartozik. A szobának a villanya nem jó, csak egy kis állólámpát lehet kapcsolni és maga a szoba is sötét, függöny állandóan behúzva, sötét bútorok plusz ő szereti, ha állandóan megy a tv. Tehát sötét is van és zaj is ami miatt nekem lehetetlen lenne ott tanulnom. O azt mondta, hogy nem csinált még töltött pulykát korábban és ha én tudok egy jó receptet, akkor úgy megcsinálhatjuk. Tőle egyenesen a könyvtárba mentem ahol a kijáratnál pont volt egy karácsonyi szakácskönyv és volt benne egy jó recept. A hagyományostól csak kicsit tér el, tort pisztácia és alma kell bele. Átküldtem barátomnak, felhívom, erre "mit akarsz ezzel, előbb láttam egy videót, hogyan kell csinálni, ne stresszelj már ilyenekkel. Majd azt gondoltad, hogy egész nap a konyhában fogok állni?" de mindezt nagyon bunkó hangnemben. O nem dolgozik és mivel én eleve kimentem így megbeszéltük, hogy én veszem meg a töltelékbe valót. A boltban már zöld paprika nem volt, csak sárga, így felhívtam, hogy megkérdezzem, hogy ez így jó lesz? Erre "most mit mondjak, ez olyan, mintha valaki mondaná, hogy nem tud hozni sót, helyette csak foghagymát. Vegyél amit akarsz" szintén bunkó hangnemben. Itthon tanultam 2 órát, majd mivel eleve alap sminkeben voltam, így gyorsan arany színt felvittem a szememre meg rúzst és beálltam a barátnőmmel közös karácsonyfa alá, hogy egy karácsonyi képet csináljak. Kb 5 kép készült amiből az egyiket felraktam fb-ra. Barátom még kommentált is, hogy jól nézek ki és hívott is, hogy hogy vagyok és minden okés volt. Majd tanultam és 2 óra múlva ő küldött egy vicces képet magáról erre én a maradék 4 képből 2-t elküldtem. A képeknél látszik, hogy egyszerre készültek a fb-ossal. Erre felhív, hogy "szerinted az normális, hogy szenteste külön-külön vagyunk és egyedül kéne jól szórakoznunk?". Majd lenyomja és küld egy sms-t "Nem fogok itthon ülni egyedül. Holnap ne gyere korán, mert ma elmegyek inkább bulizni és kimaradok egész este. Lehet, hogy találkozni is fogok valakivel akivel jól szórakozhatok. Te meg érezd jól magad a fáddal. Boldog Karácsonyt"

2018. dec. 24. 22:30
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy amikor felhív vagy én hívom akkor már sokszor görcsölök, hogy vajon most éppen a nagyon kedves vagy az utálatos arcát mutatja-e. Sokszor ez 5 perc különbséggel történik és már többször elgondolkodtam rajta, hogy mentálisan rendben van-e.
2018. dec. 24. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi a csudáért vagy vele?

Ez szerinted így egy szép Karácsony?

2018. dec. 24. 22:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt hogy ezzel a pasival te nem tervezel közös jövőt. Tisztára zsarolás a vége. Sőt engem most az mérgelt fel nagyon hogy ha te nem mész át akkor majd lesz mással is. Legszívesebben jól felpofoznám. Menekülj ettől a pasitól.
2018. dec. 24. 22:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az írott szó elégtelen eszköz arra hogy kifejezzem, mennyire gyorsan el kell hagynod ezt az embert.

Hasonló kapcsolatban voltam én is, teljes roncsként kerültem ki belőle. Az ilyen gyerekes agresszivitás, zsarolás, lekicsinylés nem normális jellemre vall.

A pasas élete tele lehet frusztrációkkal, hisz írod, nem dolgozik, egy rossz szobát bérel 40 évesen (miből fizeti??), és ezeket rajtad tölti ki.

Magához édesget, de közben építi le az önbecsülésed, kegyetlen játszmába csal amiben nem nyerhetsz mert minden a Te hibád.

Ha gyomorgörcsöd lesz mikor beszélsz a pároddal, az annak a jele hogy ez egy NEM egészséges kapcsolat.

Kérlek hagyd ott ezt az embert minél hamarabb. Lehet félsz hogy "hasonlót úgyse találok" de biztosítalak, ennél csak jobb lehet.

2018. dec. 24. 22:45
 5/14 anonim ***** válasza:
26%

Az a baj az emberkéddel, hogy nem igazán érez rá a kommunikációra. Mert alapvetően én értem, hogy mit akar és még rációt is látok benne. Pl. a töltött pulyka. tök jó, csak tényleg több órás kínlódás, kell a fenének fél napot a konyhába robotolni Karácsonykor, mikor előtte egy hétig úgyis az ajándékvásárláson rugózott mindenki?

A képes dolgait is értem, mert ha azt mondod, hogy tanulsz, akkor tényleg csak olaj a tűzre, ha közben meg facebook-on mókázol, még ha ez az időnek egy kis részébe is került, félreérthető.

Viszont hülye is a csávód, mert Szenteste tuti nem fog menni bulizni sehova se max. a Blahára a Máltai Szeretetkonyhára.

Az meg, hogy ezt mind ilyen stílusban adja elő, meg kritikán aluli. Összetalálkozott két éretlen ember, ennyi a történet.

2018. dec. 24. 22:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
En mar eleve azt nem ertem, hogy mit akarsz egy munkanelkuli lassan 40-es faszitol, aki ennyi idosen a berelt sotet lyukaban ucsorog es egy 7 eves erzelmi intelligenciajaval rendelkezik. Es meg raadasul egy budos paraszt is, aki nem tisztel teged.
2018. dec. 24. 22:54
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Ilyenkor mindig azon agyalok hogy egy ilyen normalis lanynak hogy lehet egy ekkora 0ember a baratja aki raadasul meg paraszt is... 40eves lassan es egy szobat berel?? Nemar. Most vagy te vag nagyon csunya lany vagy ez a csavo valami adonisz
2018. dec. 24. 23:03
 8/14 Rockarc ***** válasza:
97%

Vajon hogyan lehet, hogy egy ilyen lany egy ilyen fickot valaszt a sajat korosztalya helyett? 11 ev. Tenyleg ugy erzem, mintha ez valami sport lenne, hogy ki tud extremebb kapcsolatot kialakitani?

Egyebkent meg ilyen stilust 3 ev egyuttlet utan se merjen megengedni maganak, nemhogy 3 honap utan. Menekulj ettol a kretentol.

42F

2018. dec. 24. 23:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Tyű de fusztrált pasid van :O

Valami nagyon nem stimmel vele, nagyon szenvedhet belül kissebbségi komplexussal, meg irigységgel, meg ömbizalomhiánnyal, meg ki tudja még minek a kombinációja lehet itt. Én azért elgondolkodnék a helyedben, hogy kell-e ez nekem egyáltalán?!

Jó kis érzelmi zsarolást tolt ezzel az "elmegyek bulizni ergo ha neked jó, nekem legyen mégjobb és te most emiatt érezd nagad sza.rul" műsorral.

Ráadásul 39 évesen ennyire vitte, hogy munkanélküli, igénytelenül és egy kis szobában? Komolyan ennyire tartod saját magad is,hogy ilyen pasi mellett legyél?!

30N

2018. dec. 25. 01:24
 10/14 A kérdező kommentje:

Nemrég küldött egy party képet ahol lenge télapóruhás lányok táncolnak a rúdnál...

Amikor megismerkedtünk akkor én egy olyan kapcsolaton voltam túl ahol a párom nagyon elhanyagolt, nem beszélgettünk sosem. Aztán a mostani barátom meg pont az ellentéte volt, meghallgatot, órákig tudunk beszélgetni. Nagyon figyelmes volt, olyan aki a csillagokat is lehozná az égről. Mondta, hogy nős volt de az exe nagyon csúnyán lehúzta anyagilag, meg olyan ügyekbe keveredett amiket ő már nem tudott tovább tolerálni és ott hagyta a nőt. Azt mondta, hogy mivel egyedül van és csalódott ezért inkább spórol a pénzével és eléldegél egy kissebb helyen. Majd beteg is lett aztán most lábadozik, közben munkát keres.

Korábban összevesztünk, és akkor nagyon csúnyán elkezdett mindenért megvádolni. Majd bocsánatot kért és megigérte, hogy több ilyen nem lesz és megveszi a kajánakvalót, szép pulykát stb... tegnap még ő lelkesedett a közös sütésért, rá egy napra meg már teljesen máshogy áll hozzá.

2018. dec. 25. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!