Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene csinálnom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálnom hogy egy kicsit féltékeny legyen?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy 3 hónapja vagyunk együtt. Senkire sem féltékeny,ellentétben velem. Nemrég óta mondjuk egymásnak hogy szeretlek. Például ő nagyon ritkán mondja de amikor iszik egy keveset akkor halálosan szerelmes. Én féltékeny vagyok mert nagyon sok gyökér hajt rá. Úgy érzem hogy őszinte mert mindig elmondja ha ír neki valaki meg hasonló. Teljesen jól működik minden azon kívül hogy nem féltékeny senkire sem. Együtt tervezzük a jövőnket ki szeretnénk menni Németországba. Egymás családjával is remekül kijövünk. De egyszerűen valamikor nem érzem hogy ő annyira akarna engem mint én őt. Annyit szokott mondani hogy biztos hogy én fogom elhagyni és nem ő engem. Elméletileg őt sok csalódás érte az előző párkapcsolataiban és ezért kicsit zárkózottab érzés terén. Azt mondja hogy mindenben en vagyok idáig a legkobb meg hogy másnak fél év után sem mondta hogy szereti. Tudom más ilyen párt akarna aki nem féltékeny. De engem akkor is zavar nem érzem azt amit kellene. Mit tudnék tenni ellene? A válaszokat előre is köszönöm. (én 22F ő 20L)
2017. júl. 28. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem játszmáznod kellene,inkább örülnöd,hogy ennyire bízik benned a barátnőd!Máshol még az az alapvető dolog sincs meg,amit bizalomnak hívnak.
2017. júl. 28. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól írtad! Pont olyan párt akarok aki nem féltékeny pl a haverjaimra mikor meló után elmegyek velük másfél órára sportolni, vagy hasonló.

Pont ezért nem értem mi is a problémád? Csalódott, érzelmileg kissé zárkózottabb.. és? Ha tettekkel bizonyítja, hogy bízik benned és veled akar lenni, sőt szeret is, törődik veled, akkor mire vágysz? Hogy naponta elmondja, hogy szeretlek? Pufogtassa mint ha valami üres szöveg lenne?..

2017. júl. 28. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Ha ennyire jól működik minden,miért olyan nagy baj ez?

Értem én,hogy jól esik,ha picit féltékenyek ránk, de örülj annak,hogy bízik benned.

Sok férfi cserélne veled,mert az ő párjuk halálosan,betegesen féltékeny.

A te helyzeted még mindig jobb.

Ha olyan típus,akkor lehet,hogy semmivel sem tudod féltékennyé tenni.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: chatelgess előtte, találj ki valamit,hogy elmész egy lánnyal, dícsérgess előtte más lányt stb.

Nézd a reakcióit

2017. júl. 28. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy elkezdj jatszmazni, elrontanal mindent. Eleg baj, h te feltekenykedsz, nem kell ezt tovabb mergezni azzal, h ot is feltekennye teszed. Ha hosszu tavra terveztek, hat az nem mukodik kolcsonos bizalom nelkul. Ez nalatok egyelore egyoldalu. Szerintem inkabb az vezetne jora, ha azon dolgoznal, hogy te tanulj meg bizni benne. Ahelyett, hogy te akarnad elvesziteni az o bizalmat. A bizalom nem jatek, ha egyszer elveszik, nem epul vissza egyhamar.
2017. júl. 28. 21:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy a kérdésre is válaszoljak: chatelgess előtte, találj ki valamit,hogy elmész egy lánnyal, dícsérgess előtte más lányt stb. "

Ja, csak aztán utána meg ne csodálkozz, ha elküld vagy ott hagy a faxba. Különösen, hogy ha csalódott már.

Én vágnálak ki, ha ilyet bejátszaná, pláne még ha 3 hónap telt csak el.

Komolyan azt hittem LÁNY kérdezi, erre fiú.

Siralmas dolgokon rugózol, tipikusan nincs probéma, akkor csinálunk. Inkább azt válaszold már meg, hogy miért zavar, hogy nem féltékenykedik?

Mellesleg ha egy csöpp kis eszed lenne,talán arra is gondolnál, hogy ha annyira zárkózott, nyilván nem is hozná a tudomásodra (még), hogy ha féltékeny is lenne. Ellenben szépen leépítheted a bizalmát, ha hülye vagy.

26N

2017. júl. 28. 21:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom hogy egy minimális féltés veszély azért mindenkinél meg kellene legyen. Nem mellesleg nagyon felnőtt fejjel gondolkodik. Ezt tudom és ő is tudja. Viszont aztmondta hogy én érzelmileg sokkal fejletebb vagyok.
2017. júl. 28. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy féltékeny, csak nem akar drámázni?
2017. júl. 28. 23:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam. Az ilyesmit nem lehetne eltitkolni
2017. júl. 29. 04:05
 9/11 anonim ***** válasza:
De, képzeld, el lehet. Évekkel később tudtam csak meg, hogy a férjem féltékeny volt egy haveromra. Nekem eszembe se jutott, hogy féltékeny lenne. Semmit nem mutatott ki. Nem akart jelenetet csinálni, de nagyon félt, hogy mi lesz velünk. Úgyhogy óvatosan.
2017. júl. 29. 06:49
 10/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Pont erre (is) akartam kilyukadni, mint az utolsó válaszadó.

Nem mindenki játszik drámakirálynőt, és nálatok úgy veszem ki, te vagy ehhez közelebb..

HA ez téged ennyire zavar, nem hiszem, hogy összeilletek és túl sokáig együtt lesztek..

Vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy nem lesz túl rózsás a kapcsolatotok.

Az más kérdés, hogy az igazi kérdés az az lenne, hogy nem érzed, hogy igazán szeretne. Ehhez rosszul tetted fel a kérdést, mert a féltékenység nem ennek a fokmérője. ( Pláne, ha csak nem mutatja ki, én sem mutattam a kapcsolatunk elején.)

2017. júl. 29. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!