Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom hogy egy kicsit féltékeny legyen?
Jól írtad! Pont olyan párt akarok aki nem féltékeny pl a haverjaimra mikor meló után elmegyek velük másfél órára sportolni, vagy hasonló.
Pont ezért nem értem mi is a problémád? Csalódott, érzelmileg kissé zárkózottabb.. és? Ha tettekkel bizonyítja, hogy bízik benned és veled akar lenni, sőt szeret is, törődik veled, akkor mire vágysz? Hogy naponta elmondja, hogy szeretlek? Pufogtassa mint ha valami üres szöveg lenne?..
Ha ennyire jól működik minden,miért olyan nagy baj ez?
Értem én,hogy jól esik,ha picit féltékenyek ránk, de örülj annak,hogy bízik benned.
Sok férfi cserélne veled,mert az ő párjuk halálosan,betegesen féltékeny.
A te helyzeted még mindig jobb.
Ha olyan típus,akkor lehet,hogy semmivel sem tudod féltékennyé tenni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: chatelgess előtte, találj ki valamit,hogy elmész egy lánnyal, dícsérgess előtte más lányt stb.
Nézd a reakcióit
"Hogy a kérdésre is válaszoljak: chatelgess előtte, találj ki valamit,hogy elmész egy lánnyal, dícsérgess előtte más lányt stb. "
Ja, csak aztán utána meg ne csodálkozz, ha elküld vagy ott hagy a faxba. Különösen, hogy ha csalódott már.
Én vágnálak ki, ha ilyet bejátszaná, pláne még ha 3 hónap telt csak el.
Komolyan azt hittem LÁNY kérdezi, erre fiú.
Siralmas dolgokon rugózol, tipikusan nincs probéma, akkor csinálunk. Inkább azt válaszold már meg, hogy miért zavar, hogy nem féltékenykedik?
Mellesleg ha egy csöpp kis eszed lenne,talán arra is gondolnál, hogy ha annyira zárkózott, nyilván nem is hozná a tudomásodra (még), hogy ha féltékeny is lenne. Ellenben szépen leépítheted a bizalmát, ha hülye vagy.
26N
5-ös vagyok
Pont erre (is) akartam kilyukadni, mint az utolsó válaszadó.
Nem mindenki játszik drámakirálynőt, és nálatok úgy veszem ki, te vagy ehhez közelebb..
HA ez téged ennyire zavar, nem hiszem, hogy összeilletek és túl sokáig együtt lesztek..
Vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy nem lesz túl rózsás a kapcsolatotok.
Az más kérdés, hogy az igazi kérdés az az lenne, hogy nem érzed, hogy igazán szeretne. Ehhez rosszul tetted fel a kérdést, mert a féltékenység nem ennek a fokmérője. ( Pláne, ha csak nem mutatja ki, én sem mutattam a kapcsolatunk elején.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!