Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Naiv vagyok, ha azt gondolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naiv vagyok, ha azt gondolom, egy féltékeny férfi megváltozik?

Figyelt kérdés
Kislány koromban mindig nagy családra vágytam, gyerekre, kutyára, kertes házra, szerető férjre. Cserébe itt van egy féltékeny, birtokló, öntörvényű férfi az életemben, aki gyereket akar tőlem. És én bizonytalan vagyok, szeretem így is, de üresnek érzem az életemet a korlátok között. Most szakítottam, a nyakamra jár, hogy megváltozik, mert az, hogy elköltöztem mekkora pofon volt neki, és majd most minden máshogy lesz. De mennyire lehet a féltékenységet, és a megaláztatást elfelejteni?
2017. júl. 13. 13:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dehogy változik meg, ahogy te sem. Ha szét is mentek, továbbra is hasonló kaliberű srácoknak fogsz esélyt adni, mert ez vonz.
2017. júl. 13. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem fog megváltozni, az emberek 99,9% nem képes rá! Miért is pont ő változna?
2017. júl. 13. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Mennyire féltékeny? Milyen veszekedések voltak ebből? Tudnál esetleg írni pár példát? Mióta vagytok együtt?

Alapból azt mondanám, nem sok esély van rá, vagy, hogy pszichológus segítsége kellene a változáshoz. Viszont itt van a barátom, aki szintén féltékeny volt régen, de megváltozott, teljesen egészségesen viselkedik már, bízik bennem, teljesen leszokott a féltékenykedős hisztikről. Azért kérdezem, hogy mennyire durva a dolog, mert szerintem ez is befolyásolja, az én barátom pl. annyira nem volt durva.

2017. júl. 13. 13:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugyan én nem férfi vagyok, hanem nő, és én is azt hittem, megváltoztam szakítás után, de nem. Az új barátomra is féltékeny voltam, egyedül azért csillapodott le, mert ő ugyanolyan, mint én, és elmúlt gyakorlatilag a féltékenységem. Az előtte lévő pedig adott is rá okot. De ha magamból indulok ki, más esetben ugyanolyan féltékeny lennék (habár ennyire talán nem birtokló, mint írod). Szóval a féltékenyek nevében mondom, hogy NE adj neki esélyt :D
2017. júl. 13. 13:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Ráírt az exemre, ha még 1x beszél velem, akkor így meg úgy. Pszichológushoz jár, igaz pánikbetegség miatt, de nem tudom, hogy erről beszél-e. A féltékenységet pedig tagadja.
2017. júl. 13. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Szóval fenyegette az exed? Azért ez durva. Így azt mondom, menekülj. Van egy olyan érzésem, hogy a pánikbetegsége is tünet, ahogy féltékenysége is, és valami személyiségszerkezet mélyülő problémája van.
2017. júl. 13. 13:51
 7/11 anonim ***** válasza:
személyiségszerkezetig*
2017. júl. 13. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Én féltékeny nő voltam és sikerült radikálisan megváltoznom. Nem könnyű, de ha valaki tényleg akarja és hajlandó tenni érte, nem lehetetlen. De ez hoilsszú idő. Az emberben évtizedeken keresztül épül bele az önbizalomhiány, hosszú évekig kapja a rossz élményeket, a másik ember iranyából szülség van türelemre, mert a hosszú évek nyoma nem múlik el egy pillanat alatt.

Viszobt biztosan nem vállalbék addig gyereket, amíg nem oldódott meg a probléma

2017. júl. 13. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:

a féltékenység az nem ok hanem tünet

a kisebbségi komplexus tünete, amíg ilyen problémái vannak féltékeny is marad

nem, nem fog megváltozni, ugyan úgy aki abszolút nem féltékeny típus nem lesz féltékeny típus

2017. júl. 13. 16:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ha meg is változna, az nem néhány nap alatt történne. De én nem hinném, hogy ezt le tudja vetkőzni, hozzátartozhat az alaptermészetéhez. Szerintem helyesen döntöttél, lesz majd szerető férjed, ne aggódj :)
2017. júl. 13. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!