Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naiv vagyok, ha azt gondolom, egy féltékeny férfi megváltozik?
Figyelt kérdés
Kislány koromban mindig nagy családra vágytam, gyerekre, kutyára, kertes házra, szerető férjre. Cserébe itt van egy féltékeny, birtokló, öntörvényű férfi az életemben, aki gyereket akar tőlem. És én bizonytalan vagyok, szeretem így is, de üresnek érzem az életemet a korlátok között. Most szakítottam, a nyakamra jár, hogy megváltozik, mert az, hogy elköltöztem mekkora pofon volt neki, és majd most minden máshogy lesz. De mennyire lehet a féltékenységet, és a megaláztatást elfelejteni?2017. júl. 13. 13:42
11/11 anonim válasza:
Nem , nem fog megváltozni. Ideig-óráig talán. Jó lenne, ha a pszichiáterével erről beszélne, mert az ki tudná deríteni miért van ennyire önértékelési zavara, mert a féltékenység az az. Jó hosszú idő mire ki tudja kezelni, ha kitudja. Ne fogadd vissza. Gyereket is azért akar, mert birtokolni akart. Az ilyen ütne is, csak idő kérdése, egy hónap, egy év, 10 év, de ütne az 100%. Okosan csinálod az első jelnél, ami bántalmazáshoz vezetne lépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!