Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 évesen még mindig nem...

21 évesen még mindig nem voltam lánnyal. Inkább legyek türelemmel? Vagy forduljak "szakemberhez"?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy ma már olyan természetes, hogy tizenévesen veszítik el az emberek a szüzességüket. Én is azt tartottam volna egészségesnek, ha megtörténik 18-19 évesen. Akkoriban lett is volna partner, de hamar vége lett a kapcsolatnak. Azóta igazából semmi, persze próbálkoztam, de visszautasítottak. Én inkább a "rendes" fiúk táborába tartozom, lehet ez is baj. Kicsit már cikinek érzem a dolgot és félek, hogy lemaradok a jó dolgokról. (Ami egyébként gyakran előfordult már velem az élet egyéb területein.) Felmerült bennem, hogy talán érdemes volna hivatásos hölgyhöz fordulni. Mit gondoltok?

2014. febr. 20. 22:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
És mit értesz rendes alatt? A rendes pasiknak is vannak barátnői, az a lényeg hogy nyiss a lányok felé.. önbizalom a kulcsa mindennek.
2014. febr. 20. 22:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 21 még nem olyan sok, hogy elmenj "szakemberhez". Próbálkozz még. Majd elmész prostihoz 30 fölött.:D
2014. febr. 20. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
21 vagy! Butaság lenne szakemberez fordulni, nincs ezzel semmi baj. :) És hivatásos hölgyekhez sem. Várj!
2014. febr. 20. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Menj el hivatásoshoz! Nem kell róla beszámolni! én 25 évesen vesztettem el barátnővel és csak azt bántam meg, hogy nem kezdtem el előbb-akárhogyan is!
2014. febr. 20. 22:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem fogja megoldani az alapvető problémád, hogy rosszul komunikálsz a nőkkel, és nem vagy elég magabiztos.

Akkor lehetne "létjogosultsága", ha vagy 2-3 csaj ejtett volna, mert szűz vagy.

2014. febr. 20. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
De legalább kap szexet és nem kell Isten tudja, meddig várnia!
2014. febr. 20. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:
szerintem menj minél előbb
2014. febr. 20. 22:26
 8/13 Moszuke ***** válasza:
és ha prostizol mi fog megváltozni? attól technikailag még mindig szűz leszel.. és mit mondasz ha megkérdezik milyen volt az első komoly barátnőd? " hát izébizé.. te vagy az első komoly" lulwtf?
2014. febr. 20. 22:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Prostit neked, ne várj semmire sem. A gyks lányokra, akik ordítják, hogy ne menj hivatásoshoz, meg végképp ne adja. Én 29 vagyok, soha nem voltam nővel, vártam az igazira, nem jött. Én megyek jövő héten hivatásoshoz, ne akarj te is 29 évesen így járni, előzd meg a bajt.
2014. febr. 20. 23:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Helló! Kitartás én 24 voltam mikor először megvolt. Nem bántam meg. Csodálatos volt! Azóta 1 év elteltével is együtt vagyok a barátnőmmel. Megérte rá várnom. Türelmes, aranyos életvidám telt lány.
2014. febr. 21. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!