Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 évesen még mindig nem...

21 évesen még mindig nem voltam lánnyal. Inkább legyek türelemmel? Vagy forduljak "szakemberhez"?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy ma már olyan természetes, hogy tizenévesen veszítik el az emberek a szüzességüket. Én is azt tartottam volna egészségesnek, ha megtörténik 18-19 évesen. Akkoriban lett is volna partner, de hamar vége lett a kapcsolatnak. Azóta igazából semmi, persze próbálkoztam, de visszautasítottak. Én inkább a "rendes" fiúk táborába tartozom, lehet ez is baj. Kicsit már cikinek érzem a dolgot és félek, hogy lemaradok a jó dolgokról. (Ami egyébként gyakran előfordult már velem az élet egyéb területein.) Felmerült bennem, hogy talán érdemes volna hivatásos hölgyhöz fordulni. Mit gondoltok?

2014. febr. 20. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Technikailag lehet, hogy szűz, de gyakorlatilag már nem az.
2014. febr. 21. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy éve vagyok együtt a barátommal, ő most húsz éve, és még mindketten szűzek vagyunk. Ő mindig azt mondja, érdemes várni :$ Én még nem akarom, és tudja, hogy nem éri meg sürgetni engem, mert annál később kap meg :D
2014. márc. 2. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy éve együtt vagytok és még mindig nem akarsz lefeküdni vele? Hová vártok még?
2014. márc. 2. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!