Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti tudtok gyengédek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti tudtok gyengédek lenni?

Figyelt kérdés
Ha például egy szűz lánnyal lennétek lenne hozzá türelmetek? Vagy ha nem akkor miért nem?

2016. aug. 23. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Tudok, mert ember vagyok, nem vadállat. De néha az utóbbi is jól tud esni az ágyban.
2016. aug. 23. 18:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Hidd el!Létezik még ilyen férfi.:)
2016. aug. 23. 18:14
 3/13 anonim ***** válasza:
18%
Kedves egyes, a kérdés fiúkhoz szólt.
2016. aug. 23. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez alap, hogy figyelmes vagyok, gyengéd és türelmes. Az a lényeg, hogy a lány élvezze, őérte teszem amit teszek, és ha ő élvezi amit csinálok, akkor én is boldog vagyok ^^ Szűz lánynál az se gáz egyáltalán, ha első alkalommal nem megy be, tényleg nem akarok fájdalmat okozni. Legközelebb, vagy azután meg úgyis menni fog, mert pl második alkalommal már annyira se lesz feszült, még jobban akarja, vagy ilyesmi :) de tényleg mindig óvatosan és finoman kell kezdeni :) nem csak az első alkalommal szerintem :) 24/f
2016. aug. 23. 18:16
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Igen 17/f
2016. aug. 23. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Én alapból is az vagyok :) 26/F
2016. aug. 23. 18:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Exem mindig azzal könyörögte vissza magát, hogy soha nem volt olyan figyelmes szeretője (pedig volt neki elég sok :-D ), mint én ... De ettől függetlenül szűzzel nem bajlódnék, mivel a viszonzást is elvárom a szexben: ha én nyújtok valamit, akkor a partner is tudja viszonozni.
2016. aug. 23. 18:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen. Volt már, hogy rám szóltak, hogy keményebben dugjak, vagy annyira lágyan, gyengéden nyaltam, hogy állítólag az már nőies volt!

Voltam már tanító bácsi. Késöbb sem bánta meg a lány, mert gyengéd, türelmes, figyelmas voltam vele.

2016. aug. 23. 18:36
 9/13 anonim ***** válasza:

lenne türelmem. nem mindig csak nedvesítenék és tágítgatnék. Lenne alkalom mikor kimondottan csak csiklót nyalogatnék és a csaj cumizna le engem.

/25f

2016. aug. 23. 18:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon türelmes lennék, szívesen tanítanék szűz lányt.

Szerintem ritka, értékelni kellene.

2016. aug. 23. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!