Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok/tennétek/monda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok/tennétek/mondanátok, ha a párotok nem menne el hozzátok a megbeszélt időben/napon és még csak nem is szólna előre? Elfogadható indok, hogy még sms-t írni sem volt ideje?

Figyelt kérdés

2019. jan. 6. 08:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Persze, ki kellene deríteni, a kèrdező helyèben èn is szeretnèm tudni az igazat ezek után. Viszont a srác mindenkèpp repülne. Ez nem párkapcsolat. Ès ez a hozzáállás nem tolerálható.
2019. jan. 7. 09:44
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kideríteni semmit szerintem.

Hótt mindegy, miért viselkedik így:

- ha bajba került, de veled nem beszéli meg, akkor azért

- ha csak tartaléknak tart azért

- ha illegális/veszélyes dolgokat csinál akkor azért

Ezek akármelyike szakítóok. Nem is lényeges, mi történt, egyszerűen csak közlöd vele, hogy elhagyod, majd letiltod mindenhonnan, hogy még véletlenül se tudja magát visszakönyörögni.

2019. jan. 7. 12:19
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Ismét írok, a #12-es vagyok. Utolsó írja tökéletesen, semmit nem kell kideríteni. Többször kinyilvánította azt, hogy nem érdeklik az érzéseid, vagyis úgy nagyjából le sem szar. Könnyen lehet, hogy (és nem megsérteni akarlak) jó veled a szex, de a változatosság gyönyörködtet, így aztán van valaki újabb, aki miatt háttérbe szorulsz.

Tehát ne vedd fel neki a telefonodat ha ezek után hív és szard le te is. a legnagyobb bunkóság pedig amit tenni lehet, hogy ennyi idő után sem vállalt fel. Húzzon a francba... De tényleg!

2019. jan. 7. 13:10
 34/40 anonim ***** válasza:
53%
Egyet èrtek veletek előttem szólók. De sajnos szerintem a kèrdezőnek esze ágában sincs kidobni, hisz ezt már nem először nèzte el neki, mèg a többi furcsa dolog mellett. Mióta többen felvetettèk, hogy ideje kihajítania a palota, azóta még sem szólalt itt. Tipikus lábtörlő, akivel ilyeneket lazán meg lehet tenni. Ès ettől pont hogy mèg èrtèktelenebb lesz a másik szemèben. De nem baj, görcsösen ragaszkodik hozzá. Ez van.
2019. jan. 7. 13:19
 35/40 A kérdező kommentje:

Így 35 felett több, mint 1 éves kapcsolattal sem szeretnék egyből a "kidobás" mellett dönteni, mert szerintem van, ami megbeszélhető és javítható. Igen, tudom, hogy ez már többször volt és megingott a bizalmam, de amíg még hiszek abban, hogy összecsiszolódhatunk, addig a kapcsolatunk megtartása mellett állok.

Nem mindig tudok munka mellett ide írni is és netezni, mert van nem online életem is.

2019. jan. 7. 21:29
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem van, ami megbeszélhető és javítható."=> Igen, van. De valljuk be, ez nem az a kategória.

És nem akarlak megsérteni, de 35 fölött ez igen nagyfokú naivitásra vall.

Azt gondoltam, hogy 20-25 között vagytok, így viszont még rosszabb a helyzet, hisz az ember azt gondolná, ennyi idős férfi már nem szórakozik ilyenekkel, hogy felszívódik. És de...

2019. jan. 7. 21:46
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez a helyzet akkor megbeszélhető, ha most fordult volna elő először, és a párod akarna is róla beszélni.

Ehhez képest a mostani a sokadik alkalom, a hétvégi találkozás az gyakorlatilag nem kapcsolat, csak akkor, ha konkrét terv van az összeköltözésre (van?), 1 év alatt nem kerített alkalmat arra, hogy a családja megismerjen...minden-minden jel afelé mutat, hogy ez az ember egy suttyó, aki nem tisztel és becsül téged.

Ilyen emberre pedig se 15, se 35, se 65 évesen nem szabad egy percet sem pazarolni, mert közben meg lehet 3 potenciális férjed megy el melletted.

2019. jan. 7. 22:32
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy hány èves vagy. Vagyis igazából nèzőpont kèrdèse. Szerintem pont hogy fiatalabb korban fèr bele ilyen "tinglitangli" kapcsolat, ahol nem is tud rólad a család, meg tök mindegy, csak összejártok hètvègente. Idősebb fejjel már átlátja az ember azt, hogy oka van annak, hogy nem ismer a család, oka van annak, hogy eltünedezik, oka van annak hogy nem avat bele semmibe. Meg eleve már komolyabb párkapcsolatra vágyik, nem hètvègi "digidugikra".

Ès persze lehet esèlyt adni sok mindenre, de nem így, hogy benyelünk minden sz.rt, csak mert elmúltával x èves.

Igenis legyenek elvárások, legyenek magyarázatok, legyenek megbeszèlve a dolgok, igenis legyen önbecsülésed, hogy nem tűrsz el minden megaláztatást.

Most csak vesztegeted az idődet egy sz.r alakra.

2019. jan. 7. 22:57
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Figyelj rám!!

NE akard megmenteni, mert NEM SZERET TÉGED!

Ha szeretne nem hanyagolna, lépne le!!

Én is voltam ugyanígy, mint te! Tudod mi lett a vége?

Olyan szinten sérültem lelkileg hogy évekig nem tudtam feldolgozni!Ha időben léptem volna , nem sérülök ennyit!

Tudod mennyi dühöt kellett magamból kipucolnom?

Tudod mennyi időbe telt, míg igazán meg tudtam bízni valakiben?

Hidd el nem bántani akarunk, én tapasztalatból beszélek és segíten i szeretnék!!

Gondold meg! Ha gondolod írhatsz üzenetet, ma itthon vagyok, van időm beszélgetni!

2019. jan. 8. 12:07
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

"Így 35 felett több, mint 1 éves kapcsolattal sem szeretnék egyből a "kidobás" mellett dönteni, mert szerintem van, ami megbeszélhető és javítható. " Igen van, ami javítható, és hidd el, hogy én is ezt vallom. Azonban pont azért, mert 35 felett vagy, nem kéne vesztegetned tovább az idődet egy ilyen alakra, aki nem tisztel, lekezel téged!

Mert ilyet nem teszek azzal, akit szeretek, akit tisztelek, és akit félek elveszíteni!

Itt mindenki jót akar neked, mindenki segítő szándékú kommentet írt, te is érzed, hogy ez nagyon gáz, különben fel sem tetted volna a kérdést.

"...de amíg még hiszek abban, hogy összecsiszolódhatunk, addig a kapcsolatunk megtartása mellett állok." - egy ember kevés egy kapcsolat megtartásához. Ideje lenne belátnod.

2019. jan. 8. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!