Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok/tennétek/mondanátok, ha a párotok nem menne el hozzátok a megbeszélt időben/napon és még csak nem is szólna előre? Elfogadható indok, hogy még sms-t írni sem volt ideje?
A körülmènyeket figyelembe vève tuti, hogy sumákol. Ès gyanítom, hogy az egèsz kapcsolatotok sumákság a rèszèről, nem vèletlen nem vállal fel.
Szerintem is írj az egyik tesójának, mond el, hogy ki vagy, ès megmèrdezed mit tud róla, mert te nem èred el, ès aggódsz, hogy valami baja van.
Ez nagyon gyanús, kedves kérdező, szerintem hagyd el, mielőtt sérülsz miatta! Szerintem másnál volt.
Egy exem ugyanezt eljátszotta, megbeszéltük h találkozunk a munkahelyem előtt, nem jött. Nem jelentkezett. Elmentem hozzá, nem nyitott ajtót. Én hülye pár nap múlva ismét elmentem hozzá, anyja nyitott ajtót, benn ült a r!banc exe, napok óta ott volt. Előtte olyan szitu volt, hogy tudtam hogy otthon van a tepedt exével és nem engedett be. Hülye voltam hogy vele maradtam, azóta felnőttem és növesztettem egy kis önbizalmat is.
Ha a párod nem tartja be az ígéretét, nem vállal fel, akkor nem szeret. Ezt jegyezd meg!
Azèrt ha egy csepp önbecsülés is van benned, most vágod ki, mint azt a bizonyos macskát.
Teljesen hülyère vesz, ráadásul kicsit sem tisztel, sz.rba se vesz. Neked nem párod van, csak egy pasi, akivel hètvègente (ha èpp nem tűnik el) összejársz.
Alap dolog, hogyha közbe is jön valami, szólunk róla a másiknak. Ráadásul arra se vette a fáradtságot, hogy legalább bocsánatot kèrjen, ès egy mesèvel előálljon. Dolga volt, neked kuss, ne zaklasd hülyesègekkel.
Nem a párja vagy, csak egy lyuk, amit nèha megtömött, ha nincs jobb dolga.
Sajnálom, durva ez így, de jobb ha nem ámítod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!