Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire elfogadható indok, hogy azért nem volt eddig barátnőm 24 éves koromra se, mert nem volt még rá meg az alkalom?

Figyelt kérdés
Középsuliba teljesen fiú iskolába jártam, a munkahelyemen sincsenek csajok, csak az irodán, de nem ott mozgok, meg ők amúgy is megközelíthetetlenek. Gépésztechnikus a végzettségem, de minőségellenőr vagyok egy gépgyártói vállalatnál. Most lehetne mondani a szórakozóhelyet, de a környéken csak egy hangulatos kis presszó van, ahová jár nagyjából 100 ember, abból is csak 20-25 lány, de mindegyiknek van pasija. Igazából még egy randim se volt.. Bár talán már öreg is vagyok az ilyesmihez.. Azért 24 évesen egy ember már egy tapasztalt férfi szokott általában lenni, és a nők is már ebben a korban arra vágynak inkább, nem arra, hogy tanítsanak egy srácot. Lekéstem erről a vonatról, legalábbis így érzem.
2018. nov. 5. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Még nem késtél le, de ne rinyálj kérlek.

Nem a kifogásokat kell keresni. Társkeresőről hallottál már? Eddig miért nem regisztráltál fel?

Egy haverod sincs, akivel egy nagyobb szórakozóhelyre el tudnál menni? Vagy nyaralás alkalmával?

Esetleg járj tanfolyamokra, táncórákra..stb. ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg.

2018. nov. 5. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt már de amúgy ugyanebben a cipőben jártam.

Ez nem egyedi eset. A nők nagy része el van szállva magától. Speciel nekem sokkal szimpatikusabbak a külföldi nők. Volt is tapasztalatom már kulfoldiekhez.

2018. nov. 5. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell megindokolni.
2018. nov. 5. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Pentek estetol vasarnap estig gondolom nem a gyarban vagy. Azt az idosavot probald meg fiatalok kozott bulis helyen tolteni. Nem csak a szorakozohelyek vannak am. En pl. tutira tanchazba mennek, mert van zene, ital, tanc, mindenki csinos es a mozgaskultura nem az az erkolcstelen vonaglas, mint a diszkoban. Menj el koncertekre, balokra (cserkeszbal, vadaszbal, a foci klub 25 eves evforduloja stb). Eroltesd meg magad es menj el a varosi esemenyekre, vagy a kornyeken talahato nagyobb varosba. Husz kilometer az semmi. A lenyeg h legalabb a szombat estedet ne otthon toltsd. Muszaj elhagynod az otthonodat, mert a szerelem nem fog hozzad bekopogni. Es ha nalad picit fiatalabb lanyokkal ismerkedsz akkor nem lesz benned a gorcs, hogy teged most vizsgaztatnak es onmagadat tudod adni.
2018. nov. 5. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem elfogadható. Valószínű ronda vagy! Ez lehet az igazi indok !
2018. nov. 5. 18:50
 6/6 A kérdező kommentje:

4-es, amit mondasz, nem lenne rossz, csak 2 műszakba járok, és az esetek többségében a szombatok túlórák, gyakran kötelezően, akkor is, ha mondjuk délutános vagyok.. Tehát a szombat estén, ha hazajövök a munkából, fáradtan, nem nagyon van kedvem már menni sehová, főleg ha másnap meg be kell menni délelőttre, mert sürgős munkák vannak.. Volt már példa rá, hogy vasárnap is melóztam, mert vagy minőséget ellenőriztem, esetleg beálltam valamelyik cnc géphez, mert nem volt ott a dolgozó... Tehát viszonylag kevés a szabadidőm.. De ami még gáz, hogy a másik meo-s felmondott, szóval egyedül vagyok, így nekem most éppen ezért nem is volt hosszú hétvégém... Ilyen időbeosztással nehéz csajt találni..

1-es, hasonló okokból ezek is kilőve....

2018. nov. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!