Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire elfogadható indok, hogy azért nem volt eddig barátnőm 24 éves koromra se, mert nem volt még rá meg az alkalom?
Még nem késtél le, de ne rinyálj kérlek.
Nem a kifogásokat kell keresni. Társkeresőről hallottál már? Eddig miért nem regisztráltál fel?
Egy haverod sincs, akivel egy nagyobb szórakozóhelyre el tudnál menni? Vagy nyaralás alkalmával?
Esetleg járj tanfolyamokra, táncórákra..stb. ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg.
Nekem volt már de amúgy ugyanebben a cipőben jártam.
Ez nem egyedi eset. A nők nagy része el van szállva magától. Speciel nekem sokkal szimpatikusabbak a külföldi nők. Volt is tapasztalatom már kulfoldiekhez.
4-es, amit mondasz, nem lenne rossz, csak 2 műszakba járok, és az esetek többségében a szombatok túlórák, gyakran kötelezően, akkor is, ha mondjuk délutános vagyok.. Tehát a szombat estén, ha hazajövök a munkából, fáradtan, nem nagyon van kedvem már menni sehová, főleg ha másnap meg be kell menni délelőttre, mert sürgős munkák vannak.. Volt már példa rá, hogy vasárnap is melóztam, mert vagy minőséget ellenőriztem, esetleg beálltam valamelyik cnc géphez, mert nem volt ott a dolgozó... Tehát viszonylag kevés a szabadidőm.. De ami még gáz, hogy a másik meo-s felmondott, szóval egyedül vagyok, így nekem most éppen ezért nem is volt hosszú hétvégém... Ilyen időbeosztással nehéz csajt találni..
1-es, hasonló okokból ezek is kilőve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!