Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek egy szakítás után ez felszokott merülni mint indok?
Vége a kapcsolatotok a baràtnőtökkel és csak az alap indokok merülnek fel.
Aztán egy hétre mással látjátok és előjön az amire ti gondoltatok. Pl az új srác vékony magas típus, ti magatok meg középmagasak vagytok és enyhén dagik. És pl az is hogy az új pasasnak lehet nagyobb a farka mert nektek csak 16 cm de tudjátok hogy az exeteknek tetszik a nagyobb.
Az ember mindig másféle típusú partnereket talál magának. Csak azért, mert a másik nem a te típusod még lehet hogy nem ez volt az indok. Én barna hajú vagyok és bögyös, ha egy kismellű szőkével látom, akkor azt kell gondolnom, hogy végig a gizda szőkékre bukott? Egyébként lehet, de akkor meg hülye volt hogy velem volt.
Szerintem senki nem kínozná magát olyan mellet akiben nem lát fantáziát. Veled gondolom az alacsony önbizalmad volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!