Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok/tennétek/mondanátok, ha a párotok nem menne el hozzátok a megbeszélt időben/napon és még csak nem is szólna előre? Elfogadható indok, hogy még sms-t írni sem volt ideje?
Ennyire tiltakozik,és nem engedi, hogy tudjanak rólad az elmond valamit.
Na fb,akkor nézd meg tevékeny volt e a tegnap du.4. utáni időszak óta.
Azért még egy picit várj! A rendőrségnél is csak 24 óra múlva kezdenek el érdemben kutatni valaki után, mert az a tapasztalat, hogy ezen időszakon belül 80%-ban előkerülnek az elveszettek.
Sok banális dolog történhetett, ami miatt nem jön és nem is szólt. Lehet baj történt és elhagyta a telóját, vagy ellopták tőle, lehet nem vele van baj, hanem közeli családtaggal, és annyira beszűkült a tudata, hogy nem foglalkozik mással.
Ha ma délutánig nem keres, akkor viszont én tuti ráírnék valamelyik tesójára. Ha mást nem valami fals indokkal, de ráírnék. Azért 24 óra alatt ha akarta volna, elintézte volna, hogy értesítsen téged.
Itt valami sumákság van. Az ilyen titokzatos emberkéknél az utolsó dolog, amire ilyenkor gondolnék, az, hogy valami történt vele.
Ismertem hasonlót (3 hónapos kapcsolat), igaz, nem így konkrétan találkozó előtt szívódott fel, hanem csakúgy random pár napig nem tudtam elérni (persze facen fent b@$zta a rezet, láttam), aztán mikor meguntam, és véget vetettem a dolognak, utána rögtön publikus lett a másik barátnő...
Lesokkolódnék, hogy képes valaki ilyet tenni.
Írnék neki egy üzit, hogy bejelentettem a rendőrségen az eltűnését. Tíz percen belül előkerülne.
Egyik testvérének szépen bemutatkozol, aztán megkérdem, hogy minden okés-e, mert nem éred el a hapsit.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!