Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonlóvan vagy ellentétessel? (lenn tovább) főleg bátortalanabb fiúk választát várom
Van egy srác, elég félénk, visszahúzodóbb inkább, nem túl kezdeményező
én meg izgága, nyugtalan, kaladvágyó és határozott típus vagyok
nem vagyok túl sok egy ilyen fiúnak?
nálatok hogy szokott lenni "zárkózottabb" srácok? a hasonlót keresitek vagy egy ennyire ellentétes személyiség a vonzóbb??
(csakis az igazat!)
20/L
Tökmind1 ha szeretem - csak nem vagyok az a minden héten lerészegedős típus - és ha a lányt jobban izgatja a piálás a buli mint engem az már fúrja az oldalam -
Most ebben a helyzetben vagyok eddig még tűröm
22F
hogy jön ide apiálás?meg buli?
attól mert vidám természet vagyok nem piálok:S
Megvallom az igazat, ez nálam teljesen másodlagos dolog szokott lenni. Volt már olyan lány is, aki azért tetszett, mert egy aranyos kis művészlélek volt, és eképpen hozzám hasonló, másfelől viszont volt olyan is, aki egy lobbanékony, tüzes, és épp ezért nagyon is lebilincselő csaj volt. Szóval nekem személyszerint mindkét véglet bejön ha úgy adódik.
20/F
mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást. meg izgi dolognak is tűnik elsőre. de szerintem hosszú távon nem működik, vagy csak sok-sok kompromisszum és vita árán.
jobb rokonlelket keresni, ha még az elején vagy
úgy lélekben passzolunk, csaka tulajdonságaink nem
így definiálnám
- Viselkedésügyileg általában a másság a nyerő. Egy félénk jobban éri magát egy felszabadultabbal.
- Érdeklődési kör alapján a homogenítás játszik szerepet.
de aztán lehet tévedek
tegyetek próbát, aztán idővel úgyis kiderül, hogy működni fog-e.
én egyébként a félénkebb lányok közé tartozom, volt, hogy társaság központja srác tetszett, de aztán úgy alakult, hogy a hasonszőrűekkel jöttem össze és végülis nem bánom.
de nektek hátha működik majd :) drukkolok, hogy összejöjjön
ez egy érdekes kérdés.
azt mondom legyen aranyközép út. mert ugye zárkózott lány nem kéne/lehetne/, mert nem tudnék vele semmilyen kapcsolatot kialakítani, viszont ha túl izgága megfordulna a fejemben, hogy vajon csak kalandot akar-e, vagy komolyan gondolja. vagy nem fog-e pár hónap múlva egy másik fiúnál pedálozni
22f
Ellentétek tényleg vonzzák egymást, de az a kérdés, van e bennetek annyi tolerancia, hogy egymást hosszú távon elviseljétek.
S ha csak néhány boldog év/hónap kerekedik ki belőle, nem éri meg? Bátraké a szerencse :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!