Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak haza kellett utaznia és közben egy másik csajt hívogatott és neki írogatott sms-t! Nagyon kedvelheti csajt? Szerintetek? :s
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 21:29
1/14 anonim válasza:
lehet, h csak 1 haverja.. ha meg nem, akkor el kellene beszélgetnetek.. :S
2/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen sms-eket írogatott neki, meg hogy miért hívta.
3/14 A kérdező kommentje:
Hát h rá gondol hiányzik neki:scsak nekem ezeket nem vallotta be ,csak lány mikor találkoztunk!egész éjjel hívogatta:S
2010. jún. 27. 21:32
4/14 anonim válasza:
Egy hűséges szerető nem csinál ilyet az 100
5/14 anonim válasza:
Akkor szerintem kedvelheti. De így is azért 50-50% az esély rá. És a ti kapcsolatotok mennyire komoly?
6/14 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt:$ Lánynak van kapcsolata nem kell neki barátom azt mondta:$ nem is irt vissza neki
2010. jún. 27. 21:48
7/14 anonim válasza:
A barátod lehet valami újra vágyik... de ez semmiképp nem vezet jóra, hogy ilyet csinál. Beszélgess el vele erről és szerintem ne számíts semmi jóra. :(
8/14 A kérdező kommentje:
nagyon bunkó voltam csajjal okkal?sztetek?
2010. jún. 27. 21:54
9/14 anonim válasza:
nem voltál bunkó.a legtöbb normális ember kérdőre vonja a másik nőt hogy mi is ez akkor.a barátoddal beszéld meg hogy mit akar!miért hiányzik neki annyira???
10/14 A kérdező kommentje:
csak az volt a gáz hogy leány nem is irt neki vissza:S csak barátom hívásai között láttam:$ Barátom tagadja h ő kereste
2010. jún. 30. 11:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!