Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rettenetesen kiábrándító a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen kiábrándító a pasim, mi okozza ezt nála?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy egyszer már szakítottam vele, mivel úgy éreztem, teljesen különböző életvitelt folytatunk.(Ő kisvárosban, én fővárosban szeretek élni, ő cigizik, én nem, ő kutyát tart a lakásban, én rühellem stb.) Mióta újra együtt vagyunk (2 hónap), érzem a törekvését a közös életre, de vannak kiábrándító dolgai. Sosem vár meg a lefekvéssel, gyakran a horkolásra érek be a szobába. Múltkor elaludt a moziban, majdnem horkolt is. Ha későn végzek (1-2), nem is hív vagy üzen, hogy hazaértem-e, mivel ő akkor már javában alszik. Reggel meg nem győz bocsánatot kérni. Múltkor megígérte, hogy eljön értem kocsival munkám után, de elaludt, az én hívásom ébresztette fel. Azt tudom, hogy szeret, feleségül szeretne venni, de ezek miatt én nem tudok úgy nézni rá, mint életem értelmére. Inkább úgy, mint egy gyerekre ...

Ki mit gondol erről?

2018. dec. 8. 04:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
78%

Te elvallalsz egy olyan munkat, ami utan keso ejjel vegzel, es emiatt gond a biztonsagos hazajutas. De te elvallalod, nem keresel mas, normalis melot magadnak. Es a parod cseszteted, mert o az eretlen gyerek, mert nem hivogat fel ejszaka, hogy hazaertel-e epsegben, es nem kiserget minden ejjel haza, mint egy idiota ovodast, aki nem kepes magara vigyazni. Es o a gyerek.

Ertem.

Orvos latott mar?

2018. dec. 8. 12:29
 22/22 anonim ***** válasza:
Tényleg nem illetek össze, de amiért gyereknek nézed, az valószínűleg nem azok miatt van, hanem emiatt: "Reggel meg nem győz bocsánatot kérni." Horkolás meg nagyon idegesítő sok embernek, amúgy lehet tenni ellene, meg kell is, mert egészségtelen. Első körben feküdjön oldalt, ne háton, de mindegy, ti annyira különböztök, és te annyira eltávolodtál már tőle, bár ő elég nyilvánvalóan nem, hogy ez veszett fejsze nyele.
2018. dec. 8. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!