Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen kiábrándító a pasim, mi okozza ezt nála?
Kezdjük ott, hogy egyszer már szakítottam vele, mivel úgy éreztem, teljesen különböző életvitelt folytatunk.(Ő kisvárosban, én fővárosban szeretek élni, ő cigizik, én nem, ő kutyát tart a lakásban, én rühellem stb.) Mióta újra együtt vagyunk (2 hónap), érzem a törekvését a közös életre, de vannak kiábrándító dolgai. Sosem vár meg a lefekvéssel, gyakran a horkolásra érek be a szobába. Múltkor elaludt a moziban, majdnem horkolt is. Ha későn végzek (1-2), nem is hív vagy üzen, hogy hazaértem-e, mivel ő akkor már javában alszik. Reggel meg nem győz bocsánatot kérni. Múltkor megígérte, hogy eljön értem kocsival munkám után, de elaludt, az én hívásom ébresztette fel. Azt tudom, hogy szeret, feleségül szeretne venni, de ezek miatt én nem tudok úgy nézni rá, mint életem értelmére. Inkább úgy, mint egy gyerekre ...
Ki mit gondol erről?
Persze hogy te megvárod, hülye liba, nem érted, kettőtök közül ő korán fekvős, te meg nem?! Ezen mit nem lehet érteni?! Neked nem kihívás, nem munka megvárni őt a lefekvéssel, mert te álmosodsz el később!
Gondolom ő reggel korábban szokott felébredni (magától is, hétvégén is), mint te. Képzeld el milyen lenne, ha ő meg mindig felébresztene téged reggel, amikor ő felébred elsőnek, mert hogy milyen jó együtt kelni. Azt is élveznéd, nem igaz? Vagy neeeem?
Azért is ba sztam fel magam ennyire, mert nekem is volt ilyen értetlen barátnőm. Én alapból magamtól 11-éjfél körül fekszem le, ő meg hajnal 1-2 körül feküdt. És együtt alvásnál sosem hagyott aludni, mindig mondta hogy unatkozik, szórakoztassam, stb (szex után voltunk már) én meg már majd meghaltam a fáradtságtól.
Bezzeg amikor én felébredtem magamtól reggel 7-8 órakor, akkor csöndben kimentem a szobából és csináltam a dolgaimat odakint magamban, nem éreztem szükségét hogy megzavarjam az alvását, vagy hogy ez most nagy áldozat lenne részemről, hogy egyszerűen csak hagyom aludni.
--
A többi, köztetek fennálló különbségre pedig annyi, hogy nem illetek össze azok alapján, mert túl sok van belőlük. Sőt, a pasiddal én is tök ellentétes vagyok, mert nem cigizem, lakásban nem tartanék kutyát és inkább fővárosban élnék.
Engem nem zavar, sőt szeretem, ha reggel felkelt, mielőtt elindul munkába. Pár órával később elindulok edzeni úgyis.
Múltkor megígérte, hogy bejön értem, de nem jött, mert elaludt és mégcsak nem is írt semmit előtte. Én meg ott álltam, hogy akkor hogy is jutok haza éjjel 2-kor.
Birom az olyat amikor az egyik fél csak a másikat hibáztatja, és magában semmi hibát nem talál.
Sose kértem meg a barátomat, hogy 11-kor jöjjön értem kocsival, amikor tudtam, hogy dolgozott vagy korán kezd másnap. De ha még később végeztem volna, akkor meg még inkább nem kértem volna meg, mert még kevesebbet tudott volna aludni meló előtt.
Szerintem te nem is szereted a barátod. Ha szeretnéd nem magadat helyeznéd előtérbe, hanem azt is figyelembe vennéd, hogy neki mi a jó. De nem veszed. Szerinted inkább legyen kialvatlan, csak azért, hogy fuvarozza a hátsódat. :)
Ne halgass az itt válaszolókra menj csak a buta fejed után. A párod jobbat érdemelne.
Én SOHA nem kértem, hogy jöjjön be értem, ő ajánlotta fel mindig.
Az nagy elvárás, hogy küldjön egy üzenetet, mielőtt lefekszik aludni este 9-kor?!
Hívom és nem veszi fel?!
Nem az a lehetetlen elvárás, hogy lefekvés előtt hívjon fel, hanem az, amiket a kérdésedben leírtál. Hogy várjon meg elalvás előtt, meg hogy éjjel hívjon, hogy hazaértél-e. De ezt te is tudod.
És megint csak ócsárolod a párod. Gondolom te tökéletes vagy.
"de nem jött, mert elaludt és mégcsak nem is írt semmit előtte"
:DDD Aaaaaa, ilyen agyatlan plazacica tenyleg letezik?! Ez ugye vicc? :DDD Vazze, te ha a nagy varakozasban veletlen bealszol, akkor elotte irsz?! Nem tunt fel neked x ev alatt, hogy ha valaki VELETLEN elalszik, akkor elotte levo este nem telefonal be a munkahelyere, hogy bocsi, holnap kesobb fogok beerni, mert ma veletlen elalszom azelott, hogy beallitanam az ebresztot! Tudod hanyszor ebredtem arra, hogy 3 ora van, es en egy konyv felett gornyedek? Szerinted direkt nem olvastam el, ami ugy erdekelt? Es direkt nem fekudtem le az agyba, mert sokkal jobb ulve aludni? Es ha melyen alszom, a telo meg az agy alatt rezeg a puha szonyegre esve, akkor direkt nem veszem fel, hogy masokkal kicsesszek, ugye?
Neked hany osztalyt sikerult elvegezni ennyi agysejttel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!