Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak egy év után is heti 2-3 napra van igénye találkozni. Nagyon kiábrándító?
Akár minden nap is együtt lehetnénk a lehetőség adott. Azonban neki elég a heti 2 együttalvás + 1 találkozás. Ha látja,hogy megharagszom rá emiatt akkor képes többet velem együtt lenni, de én meg nem akarom rákényszeríteni. Egész nyáron nem voltunk sehol sem kettesben egy napig sem. Most el akarnék vele menni nyaralni, de ő csak 3 napra akarna, azt is majd októberben...Elvette az egésztől a kedvem.
Minden nap csak megharagszom rá, szeretem, de ez nem jó így. Mit csináljak?
22/N 28/F (a nyaralást képes lennék teljesen ki is fizetni, csak jönnie kellene)
Szerintem, a srác kb űritesre használ csak... (elnézést, a megfogalmazásért)
Nem kell egyébként minden nap talizni, az sem egészet, ha csak veled lóg, de egész nyáron sehol nem voltatok együtt, nyaralni se nagyon akar veled.
Dugáson kívül milyen programjaitok vannak?
És mi lesz, ha mondjuk szóba jön az összeköltözés? Csak heti 3 napot enged be a házba? Én az ilyet sosem értettem, mert ha valakit tényleg nagyon szeretek, akkor minden percben vele akarok lenni.
Mi párommal munka meg suli mellett is megoldottuk, hogy majdnem minden nap összefutottunk egy kicsit, ha más nem megittunk egy kávét valahol, vagy összefutottunk a városban hazafelé jövet egy cigire. Ha meg napközben nem ment, akkor együtt aludtunk.
Persze kell mindenkinek az egyedüllét meg az idő önmagára, de ennyire? Az ilyennel nem éri meg foglalkozni, sem pedig tervezni.
Bocs, de ez válasz szerinted? Ez segít a kérdezőn? Mi 3 hónap után összeköltöztünk, mert terhes lettem tőle, mikor 1 éve voltunk együtt, a lányunk 1 hónapos volt már... de ez mind mellékes.
Kérdező, ez nem komoly kapcsolat, vagy, hogy legyél, de ennyi. Ez a csávó nem veled tervez...
Dobd ki a fenébe.
Aki ennyire "szeret", hogy heti két nap elég neki veled, arra kár az időt pazarolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!