Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért fura a barátnőm és mért mondja azt hogy mindig a munka miatt nem tudunk találkozni?
én nekem meg csak mindig az a válaszom már megszoktam.
szerintetek szeret egyáltalán ? nem is keress csak ha én írok rá akkor akkor is írunk 6 mondatott aztán annyi az egész nem tudok mit kezdeni a helyzettel mint ha egyedül lennék .
több mint 2 éve vagyunk együtt de legalább ha dolgozik is rám írhatna egy hülye mondatott szerintem de így üresnek érzem az egészet szeretem de ez így nem jó nekem mit tegyek ?
és ha én nem keresném nem is találkoznánk .
mert mindig én kérdezem meg talizunk e mikor jó e neki meg ezek ő meg semmi régen mindig keresett de 3 hete semmi .
Valószínűleg más döngeti jó pénzért és hát az is munka.
Nem ér rá
Keress munkát,
készülj a sulikezdésre,
próbáld meg megbeszélni vele,
vagy mondok egy nagyon érdekes dolgot, emeld fel a telefont és hívd fel, ne csak írogass neki, hanem beszéljetek is. Tudom, hogy generációs sajátosság, de könyörgöm, miért nehezíted a saját életedet?
És ne várd azt, hogy munkaidőben is veled fog foglalkozni... Ne zaklasd, különben mégjobban eltávolodik tőled.
Miért tepersz utána?
Ő láthatólag lezártnak tekinti a dolgot, bár annyi gerince lehetne, hogy közli is veled.
Én leültetném, elmondanám neki, mi a baj, és szakítanék, de biztosan nem mászkálnék utána, ha ő láthatólag szarik a fejemre.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!