Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek találkozni a páron édesanyjával, mert szégyellem
a munkámat?
Figyelt kérdés
Jelenleg takarítóként dolgozom, nem volt más hirtelen, a pénz meg kell.
Én nem nézem le a takarítókat, sőt, de kétlem, hogy ilyen lányt szeretne az egyszem fia mellé. Nagyon félek vele találkozni.
te is tudod, hogy most itt tartasz, de vannak céljaid, többet akarsz ennél és ezt is elmondhatod, hogy most itt tartasz és mik a terveid...
ma meg nem értem mi a gond a takarítókkal, egyesek elég jól keresnek vele MO-n is (nem svájci "takarítókra" gondolok)
inkább mutasd meg az előnyös tulajdonságaidat és mesélj a jövőbeli terveidről és ne azon aggódj, hogy most épp "csak" takarítasz
2017. júl. 14. 11:00
2/10 AchromaticSmarties válasza:
A munka sosem szégyen.
2017. júl. 14. 11:02
3/10 Loketion válasza:
ha dolgozol azt ne szégyelld!!! Egyenesen állhatsz elé... amíg becsületesen keresed a kenyered legyél rá büszke... ha 2 forintot ha 10 milliót keresel
2017. júl. 14. 11:06
4/10 anonim válasza:
Ezt nem kell szégyellni, azt kellene szégyellned ha segélyeken meg másokon élősködnél. Az első munkám konyhai kisegítés és takarítás volt vegyesen. Most a saját irodámban ülök és stabil anyagi hátterem van,építem folyamatosan a jövőm. Az a lényeg, hogy ne ragadj le ezen a szinten, hanem próbáld magad képezni és előre lépni.
2017. júl. 14. 11:15
5/10 anonim válasza:
Higiéniai menedzser vagy, ha kérdezi. Ennyi. Amúgy nem szégyen, a munka nemesít.
2017. júl. 14. 11:18
6/10 anonim válasza:
Akkor jobban félnék a helyedben,ha évek óta közmunkából tengődnék.
2017. júl. 14. 11:31
7/10 A legrosszabb válasza:
A legalja munka sosem volt megbecsülve. Azért kíváncsi lennék az emberiségre úgy 100 év múlva, ha ennyi ideig senki nem ürítené a kukákat és senki nem végezne karbantartást a szennyvízhálózatban.
2017. júl. 14. 11:52
8/10 anonim válasza:
Nem szégyen ,ha valaki dolgozik. Az a szégyen , ha emiatt lenéz.
2017. júl. 14. 12:19
9/10 anonim válasza:
Dolgozol, ami eleve jó. Szerintem sokkal fontosabb az, hogy vannak-e céljaid, vannak-e kilátásaid, ambícióid.
2017. júl. 14. 12:43
10/10 anonim válasza:
A tisztességes munka soha nem szégyen!!!
Az anyós meg azt gondol,amit akar...
Én sem vagyok katolikus,otthon ülő,három gyereket nevelő feleség... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!