Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú, ezért szégyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, ezért szégyellem magam, hogy felejthetném el? 19/L

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, de tudom, hogy nincs nála semmi esélyem. Kicsit sem úgy nézek ki, mint a mai nő ideáll. Vagyis, hogy deszka, modell alkat, meg úgy ruházkodásilag se.....nem öltözködök szakadtul, de nem adidas superstar meg zöld parka kabát, full szakadt nadrág....hanem mint egy átlagos ember. Sose tartottam magam elég szépnek, hogy egyáltalán egy fiúnak is tetszenék. Kövér se vagyok. Kedvesnek tartom magam, de a mai világban ezzel semmire se megyek. Ne írjatok priviben nagyon kérlek titeket. Hogy tudnám kizárni a fiúkat?
2016. okt. 23. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Faradj el egy pszichologushoz.
2016. okt. 23. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

ettől még lehet h tetszel neki....

am nem tudom hogy tudod kizárni.

2016. okt. 23. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Ne kizárni akard a fiúkat, hanem kirázni a fiúknak!
2016. okt. 23. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Azt írtad kedvesnek tartod magad. Ha ez tényleg büszkén vállalod akkor légy oly "kedves" légyszíves és válaszolj a privát üzenetre :)
2016. okt. 23. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne akarj kapcsolatot míg így "gondolkozol".

Ne általánosíts.

Gondolkozz.

Írj rám segítségért.

2016. okt. 23. 16:38
 6/8 Illetlen Levesek 4 ***** válasza:

A leírtak alapján normális vagy. A legtöbb lány nem tartja magát szépnek, de mégis bejön a fiúknak.

Lehet hogy annak a fiúnak is bejössz, attól hogy nem mozdul rád.

2016. okt. 23. 16:41
 7/8 A kérdező kommentje:
nem azt mondom, hogy mozduljon rám, de rám se néznek a fiúk......:/ főleg az akiért annyira oda vagyok
2016. okt. 23. 16:43
 8/8 Illetlen Levesek 4 ***** válasza:
Mondom, attól, hogy nem mozdul rád, még lehet hogy bejössz neki! De így látatlanban nem tudok sokat mondani.
2016. okt. 23. 16:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!