Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a családi helyzetemet a barátom előtt?
Mond el ezt neki, majd ejtsd szerét bátran. Nem hiszem, hogy ez befolyásolná az érzéseit irántad.
30/f
Aranyos vagy és picit átérzem a dolgot. Bár nekünk kicsit más a helyzet, a szép nagy "kertvárosi" ház szépen takarosan berendezve eddig stimmel csak nálunk is hiányzik a barátságos nyüzsgő légkör, nálunk is van egyfajta távolság a családban és hát hiába a szép nagy ház én sem sűrűn jártam haza.
De hidd el ez nem fogja őt zavarni, legalábbis magamból indulok ki engem egyáltalán nem zavarna. Meg én örülnék neki ha folyton nálunk lógna a barátnőm mert szeretne ott lenni :)
Szerintem ne dumáld túl. Mond meg neki, hogy nem szeretnél nagyon sűrűn ott lenni, de szeretbéd, hogy lássa, hogy honnan jössz. Ne mondd el előre mi vár ott rá. Esetleg annyit, hogy ez egy szomorúbv hely. És csináld végig vele akármilyen feszengős lesz. Akármi lesz jobban fog érteni. De az is lehet, hogy nekem is egy teljesen új élmény lesz vele ott lenni. Lehet másnak fog tűnni a hely.
Egy nehezebb sors is lehet szép, nem csak a sok nevetéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!