Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellem a családi helyzetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem a családi helyzetemet a barátom előtt?

Figyelt kérdés
A párom számos alkalommal meginvitált magukhoz és tényleg úgy néz ki az otthonuk, mint egy álom. Nagyon jó a hangulat a családjukban, közösen csinálnak vacsit, társasjátékoznak, sztorizgatnak, mindig van egy kis kellemes nyüzsgés és hangzavar náluk, és a tesóival nagyon szeretik egymást. Soha nem unatkoznak. Gyönyörű, emeletes kertvárosi házuk van, meseszép kerttel, rend és tisztaság uralkodik náluk és barátian van berendezve, olyan stílusban, ahova tényleg öröm megérkezni. Ezzel szemben én egyke vagyok, a családom széthullott, mindenkit áthat egy kisebb depresszió a nehézségek miatt, a régi családi ebédek már rég eltűntek és magányosak vagyunk egymás tátsaságában. A házunk falai ridegek. Nem is szeretek hazajárni az egyetemvárosomból, ha temetném legszívesebben állandóan a barátommal és a családjával lennék, annyira csodálom őket. Párom szeretne már átjönni, és tényleg nem fair, hogy én állandóan náluk lógok, de cserébe én még nem mutattam meg az én lakhelyem, de őszinte leszek - szégyellem. Fáj, hogy egy széthullott, újraéleszthetetlen közösséget alkotunk és nyoma sincs olyan derűs zsivaly, mint a páromnál, a ház kopárságáról nem is beszélve.
2017. márc. 18. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

Mond el ezt neki, majd ejtsd szerét bátran. Nem hiszem, hogy ez befolyásolná az érzéseit irántad.

30/f

2017. márc. 18. 00:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mintha én írtam volna. :')
2017. márc. 18. 00:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy és picit átérzem a dolgot. Bár nekünk kicsit más a helyzet, a szép nagy "kertvárosi" ház szépen takarosan berendezve eddig stimmel csak nálunk is hiányzik a barátságos nyüzsgő légkör, nálunk is van egyfajta távolság a családban és hát hiába a szép nagy ház én sem sűrűn jártam haza.

De hidd el ez nem fogja őt zavarni, legalábbis magamból indulok ki engem egyáltalán nem zavarna. Meg én örülnék neki ha folyton nálunk lógna a barátnőm mert szeretne ott lenni :)

2017. márc. 18. 01:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne dumáld túl. Mond meg neki, hogy nem szeretnél nagyon sűrűn ott lenni, de szeretbéd, hogy lássa, hogy honnan jössz. Ne mondd el előre mi vár ott rá. Esetleg annyit, hogy ez egy szomorúbv hely. És csináld végig vele akármilyen feszengős lesz. Akármi lesz jobban fog érteni. De az is lehet, hogy nekem is egy teljesen új élmény lesz vele ott lenni. Lehet másnak fog tűnni a hely.

Egy nehezebb sors is lehet szép, nem csak a sok nevetéses.

2017. márc. 18. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!