Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány aki NAGYON tetszett, de kikosarazott, majd hosszú idő kemény munka után SOKKAL vonzóbb lettél a lányok számára és most az adott lány most viszont találkozni szeretne veletek mit reagálnátok?
Találkozz vele, cserkészd be, húzd meg, aztán tedd lapátra!
Amúgy miből állt az a kemény munka, hogy sikerült elérni a vonzerőd növelését?
Képzelem, drága volt a plasztikai műtét mi :/, dehát kinek mi..
De amúgy egyetértek a 4. válaszolóval.
Teljes mértékben csak elméleti kérdés csak kíváncsi vagyok a srácok reakciójára.
Kemény munka alatt nem plasztikát értettem, hanem sokáig kemény edzést (kocka has, szépen kigyúrt test) és jó stílus (öltözködés), de nem divat b***vá válást.
Nekem volt ilyen, vagyis hasonló nagyon nyomi gyerek voltam általánosba és oda voltam ezért a lányért...nem elég, hogy nem tetszettem neki mindennap alázott is, hogy csúnya gyerek stb:D (tényleg megjegyeztem).
Aztán egyszer csak felnőttem, találkoztam vele egy szórakozó helyen igazából már nem is ismert rám,mert rohadtúl más lettem de én tudtam kiaz. Félre hívott, bennem az volt hogy ezért most nagyon megszivatom (persze normálisan viselkedett végig ilyenkor már)...a lényeg annyi, hogy leszopattam és elküldtem a bús p**ba. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!