Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan nyerhetném el a bizalmát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerhetném el a bizalmát?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetcik. Már több hete ismerkedünk, de úgy még semmi nem volt.. Mostanában egyik barátnője, akivel régebben én eléggé jóban voltam, uszítja őt ellenem, hogy én csak kiakarom őt használni és, hogy hamar váltogatom a nőket, pedig ez nem igaz. A szüzességemet is 24 évesen vesztettem el, most 28 vagyok. Mit tehetnék, hogy elnyerjem a bízalmát? 28/F

2018. dec. 6. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdésnek mondjuk tetszik :D
2018. dec. 6. 19:40
 2/4 Anti-csajmágnes válasza:
Beszélgetsz vele?
2018. dec. 6. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Randizgass vele,aztán ha látja,hogy kitartó vagy,ő is neked hisz majd,nem annak,amit más mond.Már ha èrdekled.
2018. dec. 6. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk elhívhattad volna randizni már? Vagy ha úgyis beszélgettek valamennyire már csak ismer,hogy nem egy Casanova vagy.
2018. dec. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!