Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti feltekenyek lennetek?

Figyelt kérdés

A paromnak van egy lany baratja aki szamara "teso". Es hat minden nap beszelnek.. nem vagom mirol tudnak minden nap, szinte minden oraban chatelni.

Egy suliba is jarnak, tehat folyton talalkoznak. A parom nagyon nem szereti, ha feltekenykedem ra. Mindig azzal jon, hogy en vagyok vele, engem valaszott a sok kozul, stb.. de engem akkor is bosszant.. atjarkalnak egymashoz meg ilyenek. Voltak mar ra utalo jelek, hogy a csajnak bejon a parom. A lanyt 1 honappal elobb ismerte meg, mint engem. Es volt mar ra pelda, hogy miattam hanyagolta a csajt, mert tudta, hogy zavar, de egyszer csak olyanja lett, hogy de o marpedig miattam nem valik meg tole (nem is kertem) ugyhogy azota is minden rohadt nap beszelgetnek. En regen akkor viselkedtem igy, ha be is jott a fiu.. szerintetek tul reagalom? Vagy egyatalan hogy kene ezt felvalrol vennem? Mert mar hulyet kapok sajat magamtol, hogy ilyen feltekeny vagyok

2018. dec. 2. 22:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Haverkodok masokkal, pont ezert, hogy tudja mi is az a feltekenyseg, en vagyok neki az elso baratnoje.

Es sikerrel is jartam, lepkezte minden erejevel, hogy feltekeny, de vegul egy sertodes keretebe kihuztam belole nagy nehezen.

Nem tudom kit csinaljak oszinten szolva. Mert engem rettenetesen tud zavarni idokozonkent ez a csaj, de alapboo meg ugy vagyok vele, hogy baratok. A parom azt mondta, testverkent tekint ra. Csak engem akkor is megesz a feltekenyseg. Tudom hogy ez egy ido utan felfog emeszteni.. de remelem meg, hogy valtozhat a helyzet. Azert az nagy szo nala, hogy amikor a szakitasrol gobdolkodtunk, nem szakitott, hanem meg engem is biztatott, hogy egyutt megoldjuk. Az a baj, hogy legyen szo barkirol, nehezen bizok. O meg belefarad abba, hogy feltekeny vagyok. Pedig nem hisztizek meg ilyebek csak nyiltan elmondom neki,mert erre is megkert, h9gy mindjam el, ha bajom van.. de bunkozast kapok

2018. dec. 3. 08:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet. Ex pasimmal voltunk így. Előttem megismert egy csajt akivel össze akart jönni de a csaj betoji volt így hát rám talált és mivel jól elvoltunk velem jött össze. Egy évig kb jól elvoltunk hanem egyszer ráírt arra a csajra akivel előttem akarta a dolgot. Na onnantól minden egyes napom féltékenységgel telt. Ők minden nap beszéltek skype-on is meg játszottak stb stb. Egyáltalán neü érdekelte a pasimat hogy nekem ez hogy esik. Mindig hiszti meg vita stb. Jött a süket a duma hogy de hát velem van nyílván mert engem szeret. Jah persze. Mondta ő is hogy nem fogja miattam elzavarni a barátját még csak egy napr sem. Hát ezzel a csajjal ő szépen csalt 2 évig folyamatosan még nem aztán kezembe vettem a telefonját és turkáltam benne. Sosem tettem ilyet de találtam róluk képeket és hát össze is törtem rendesen. Bizonygatta hogy már pedig velem van ez miért nem elég meg hogy csak barátok és rám akarta beszélni hogy én vagyok a hülye és bolond mert kitalálok mindent. Igazából nem is tudom hogy tudnak így hazudni az emberek. Tudják hogy nem igaz és szemrebbenés nélkül a másik képébe mondja hogy veled vagyok nem vele meg ilyenek. Semmit nem jelent az hogy veled van ez a pasi ki tudja a hátad mögött mit kavar azzal a tyúkkal. Hiszek a fiú lány barátságban de szerintem jók a megérzéseid hogy a pasidnak is ez a lány nem csak barát.
2018. dec. 3. 09:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Total megijesztetek mar.. a baratom egy erzelmes ember alapjaraton. Nem nezem ki belole, hogy megcsal. Ha nem akarna tolem semmit reg kilepett volna a kapcsolatbol
2018. dec. 3. 15:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Az erzelmesseget ugy ertettem, hogy a komolyabb dolgokrol, mint a megcsalas komokyabban gondolkozik
2018. dec. 3. 15:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Es a Ti torteneteitek csak egy a sok kozul. Annyi minden lehet megba dolgok mogott.. lehet semmi csak en vagyok a hulye. Mar magam se tudom. Es azt se hogy derithetnem ki.. mert ha nem szeretne, nem torodne velem..nem?
2018. dec. 3. 15:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Ha ez az egesz ennyire faj, jobb lenne szakitanom?
2018. dec. 3. 16:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Most akkor minek írtad ki a kérdést ha utána még is csak arról akarod magad meggyőzni hogy nincsen semmi? Meg véded hogy jó ember biztos nincs köztük semmi. Akkor tudjál rá szenvedjél rá érsz mellette kinlódni. Azért foglalkozik veled is mert te biztos pont vagy neki. A bolond aki mindent elvisel.
2018. dec. 3. 16:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Te tenyleg azt hiszed, hogy csak azok csalnak meg, akikbol kinezi az ember? Engem a ferjem a boldogsagunk kozepen csalt meg - minden idilli volt, semmi gondunk sem volt, lelki tarsak voltunk, es a szexualis eletunk is tokeletesen mukodott. Soha a budos eletben eszembe nem jutott volna, hogy megcsal, ha nem kapott volna be egy nyavalyat. Nagyon naiv kislany vagy te meg....
2018. dec. 3. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!