Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen esetben féltékenyek lennétek? Mit gondoltok erről a dologról?
Tehát adott a párotok, és neki egy bandája (nem sztárok, csak maguknak zenélgetnek). Van benne 3 fiú a párotokkal együtt, az énekes pedig lány.
Ők leszeretnének menni a Balatonra pár napra, tudják a párotokról , hogy van barátnője, (nekik nincs senkijük), de titeket nem hívnak, pedig egyrészt mégis pár nap, másrészt ti vagytok a srác barátnője, és még ott van ez a másik lány is. Ti mit gondolnátok? Ti szeretnétek menni? Vagy addig ti is találnátok arra a pár napra programot ?
Rosszul esne?
Én a srác helyében simán kipenderíteném az olyan idióta pitschát, aki egy ilyen szituáción féltékenykedni meg hisztizni kellene, nőként írom.
Majd ha a három srácnak lesz barátnője, akkor lehet, hogy csinéltok nagy közös bandázásokat, addig viszont hagyd már szerencsétlent kikapcsolódni néhány nyomorult napot a barátaival. Én egész biztos inkább a saját baráti körömmel szerveznék valamit arra az időszakra vagy kicsit magammal foglalkoznék, kihasználva a pár nap egyedüllétet.
Attól függetlenül, hogy nincs senkijük, még szeretnének együtt menni, mint banda.
Ők nagyon jól ismerik egymást, összeszoktak, és egy közös cél is köti őket. Hidd el, ha elmennél, csak rosszabbul éreznéd magad, mert te kb. kívülálló lennél.
Nem tudnál hozzászólni a témáikhoz, stb.
Ezt annak ellenére írom, hogy féltékeny típus vagyok.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!