Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ilyen esetben féltékenyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyen esetben féltékenyek lennétek? Mit gondoltok erről a dologról?

Figyelt kérdés

Tehát adott a párotok, és neki egy bandája (nem sztárok, csak maguknak zenélgetnek). Van benne 3 fiú a párotokkal együtt, az énekes pedig lány.

Ők leszeretnének menni a Balatonra pár napra, tudják a párotokról , hogy van barátnője, (nekik nincs senkijük), de titeket nem hívnak, pedig egyrészt mégis pár nap, másrészt ti vagytok a srác barátnője, és még ott van ez a másik lány is. Ti mit gondolnátok? Ti szeretnétek menni? Vagy addig ti is találnátok arra a pár napra programot ?

Rosszul esne?

2017. jún. 5. 14:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszi

Ihletett kérdés volt, azóta kiderült a történetből,hogy bár itt sokan arra voksoltak volna, hogy engedje el, engedje el, de a megcsalás az igazi történetbe megtörtént. Fura, lehet rossz, hogy ilyenekkel szembesülök, mert később túl szívbajos leszek,mert itt pl 10-ből 10 azt mondja, hogy ne telepedjünk rá, had menjenek, a történetbe ahogy a végén kisült, pedig megcsalást lett.

(nem az én történetem)

Köszönöm a válaszokat.

2017. jún. 5. 16:11
 12/21 anonim ***** válasza:

Engem mindig minden helyzetben megkerdez a parom, hogy megyek-e vele, elegge furcsallnam, ha meg se kerdezne. Onmagaban nem zavarna, hogy egyedul megy ha nekem epp nincs kedvem, volt mar ilyen.

De az, hogy egyaltalan nem is akarna, hogy menjek, az igen.

2017. jún. 5. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ha meg akarna csalni azzal a lánnyal (vagy bárki mással), már régen megtette volna, nem kell ahhoz a Balcsira utazni. Vele nagyon sokszor találkozik, közös a hobbijuk, de mégis téged választott, erre gondolj. Ne féltékenykedj, mert csak magadat (meg persze őt) idegesíted vele, és ne akaszkodj rá, hadd legyen a barátaival.
2017. jún. 5. 16:14
 14/21 A kérdező kommentje:

Engem mindig minden helyzetben megkerdez a parom, hogy megyek-e vele, elegge furcsallnam, ha meg se kerdezne. Onmagaban nem zavarna, hogy egyedul megy ha nekem epp nincs kedvem, volt mar ilyen.

De az, hogy egyaltalan nem is akarna, hogy menjek, az igen.'

Még mielőtt kiírtam a kérdést,és nem tudtam a további részletekről, én is erre gondoltam, és tudomásul vettem, hogy oké féltékeny típus vagyok totál , nagyon.

Aztán mikor kiderültek a további részletek én is meglepődtem

2017. jún. 5. 16:21
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
1 esetből egy egész életre kiható következtetést vontál le. Nem semmi.
2017. jún. 5. 16:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem ezt mondtam, csak hogy olyan durván jön le , itt a válaszadók közül senki nem gondolta volna, hogy ez lesz .
2017. jún. 5. 16:40
 17/21 anonim ***** válasza:
47%

jajj #16 megtanulhatnád már, hogy itt mindenki teszi a szépet :)

itt csak minta emberek vannak, akikkel valóságos álom lehet egy párkapcsolat.

viszont a színfalak mögött ugyan azok az átlagemberek vannak, akik simán csak az anonimitás mögé bújva tele írják az oldalt az álszent baromságaikkal.

hogy mire jó ez?

nem tudom, talán csak frusztráltak, talán csak magányosak, vagy csak simán szar párkapcsolatban élnek, és azt írják ide ellenpéldaként, ami őket is napi szinten éri.

például őket is bäsztatja a párjuk xy dologért, ami őket idegesíti, és leírják ide ezt válaszként, hogy ez milyen csúnya dolog már.

persze valójában ez csak nekik számít bäsztatásnak, mégis itt úgy adják elő hogy az életben az lehet a helyes amit ők állítanak.

nagyon sok embert ismerek innen, akikről tudom hogy valóságos csődtömegek a való életben.

pl van egy 35 éves nő, akit lassan 3 éve kezelget egy 22 éves srác. a nő a szüleivel lakik, és minimálbérért dolgozik évek óta, ami neki eddig úgy tűnik teljesen megfelel.

és el sem hiszitek milyen nagy arccal osztja itt az észt az oldalon, komolyan mint egy "pár terapeuta" :D

úgy beszél mint valami hatalmas élettapasztalattal rendelkező tiszteletbéli asszonyság.

nevetséges.

oldalakat tudnék írni a kétszínű és megjátszós emberkékről, akik itt osztják az észt.

2017. jún. 5. 18:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ha csak bandatagok mennek, akkor nem fura hogy téged spec nem hívtak. De tekintettel arra, hogy csak barátok, akár a párod is hívhatott volna.

Persze joga van a barátaival kirándulni, ezzel nincs is semmi baj. Azt meg mi nem tudhatjuk, hogy kell-e megcsalás stb miatt aggódnod...

2017. jún. 5. 18:14
 19/21 A kérdező kommentje:

Nekem szerencsére nem kellett aggódni.

De a történet végül rosszul forrta ki magát

2017. jún. 5. 18:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Féltékeny nem lennék, hasonló helyzetek voltak velünk is, hogy valahova csak ő ment. Pl egyik csoporttárs nőjénél volt hogy ő is (meg még sokan mások) ott aludt. Szülinapja volt, engem is hívtak, de nem értem rá(korábban találkoztam a társasággal én is). ...

Mikor megismertem vele együtt a haverjaival is jóba lettem és általában mentem én is velük iszogatni, persze volt ott pár már lány haver, barátnő is, nem fiús programokról beszélek. Aztán volt, hogy a "csapat" egy-egy férfi tagjának barátnője lett és hát azóta nem igazán jöttek sehova. ... Szóval az se jó, ha ide jut a dolog.

Hogyha ti is mentek majd Balatonra vagy máshova, esetleg más baráti társasággal vagy ha esetleg megint mennek és mész velük, akkor tök oké a dolog. Hiszen hanyagolva nem vagy, ez csak egy + kikapcsolódás nekik. Én a lány miatt nem tudnék aggódni, max pofára esnék, ha mégis lenne valami, mert én azt nem tudom elképzelni jelen helyzetemben hogy ebből megcsalás lenne. Első, lassan 6 éves szerelem, nem tudok nem bírni az eddigi bizonyítások alapján.

2017. jún. 5. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!