Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Szóvá tennétek, van okom aggódni?
A barátom és én szeptembertől kezdjük az egyetemet viszont a probléma az hogy a barátom ex barátnője ugyan arra az egyetemre és karra fog járni mint a barátom.
Őszintén én ettől rettegek, félek hogy a csaj ráfog mászni a barátomra vagy hogy a barátom akar majd megint tőle valamit.
Régebben a barátom szakított a csajjal mert kiszeretett belőle annyira rossz volt a kapcsolatuk, a csaj sokáig szenvedett majd "megutálta".
Ti aggódnátok a helyemben vagy szóvá tennétek ezt a barátotoknak?
Ha szólok neki félek, hogy csak az exére fog gondolni.
Amúgy 2 éve vagyunk együtt és minden rendben van köztünk.
20L
Ha a kapcsolatotok szilárd lábakon áll, nincs mitől félned.
Én nem tenném szóvá. Úgysem lehet változtatni a kialakult helyzeten.
Túl sok h..lyeségen agyalsz, csoda egyáltalán, hogy ilyen értelmi szinttel felvettek téged egyetemre.
EX, már semmi közük egymáshoz. Főleg, hogy ti már 2 éve együtt vagytok. Szerinted vajon miért vagytok már ennyi ideje együtt?
De ha a félelmeiddel és a féltékenységeddel egymáshoz fogod őket üldözni, akkor azon se csodálkozz!
A barátod szakított vele - szóval?
Ha az exére gondol, abban nincs szerepe annak, hogy szólsz-e neki?
Egy karra járnak.. hát az kb annyira szoros kötődé, minthogy egy országban élnek.
Honnan tudod, hogy elkezditek az egyetemet?
D ha igazad is van (legyen!), más városban fogtok élni? - ha igen, azon jobban aggódnék
"minden rendben van köztünk. "
Tévedsz drága.. ha minden rendbe lenne köztetek, akkor ez a kérdés fel se merült volna benned!
Teljesen feleslegesen parázol.
Én "csak" egy éve vagyok együtt a párommal, de ha felbukkanna az ex, hogy akar valamit tőlem, úgy hajtanám el a vérbe, hogy csak pislogna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!