Kezdek aggódni, mit gondoltok?
A barántőmnek ma kellene hogy megjöjjön, de eddig semmi jele, nem fáj a melle, nincsennek görcsei, nincs szédülés. Fogamzásgátlót nem szed.
Eddig volt hogy 8- volt hogy 10 én jött meg neki.
Előfordult hogy gumi nélkül csináltuk kicsit, de ez régebben is volt. A hónap közepén csináltunk egy terhességi (egy igen érzékeny) tesztet akkor az negativ lett. Azért láttam fontosnak, mert vagy 2 napig volt hányinger érzése.
Azótta nem volt semmi gyanus jel..ami..
De nyugtalanok vagyunk sajnos csak hétfőn tudok venni tesztet. Ő azt mondja duzadt a melle kicsit ennyi, de nem jött még meg neki.
Ne szánalmozz, mert a kérdés valós, és igen pasi vagyok. A barátnőmről van szó. És igen ismerek többféle terhességi tesztet, és igen tudom mi az hogy peteérés , ovuláció és stb. Úgy gondolom nem árt ha a pasi is tisztában van alapvető dolgokkal.
Miért vagy úgy meglepődve, igenis foglalkozom vele és utána járok a dolgoknak, segíteni neki.
Azért vagyunk megilyedve, mert még nem szeretnénk babát.
Bármi előfordulhat, az is, hogy megjön mégis terhes, az is, hogy tünetek nélkül jön meg. A szervezet nem egy gép, ami óramű pontossággal működik mindig ugyanúgy.
Védekezzetek, ha nem akartok gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!