Mit gondoltok erről? Van okom aggódni?
A párom azt mondta minden férfi megcsalja a feleségét. És nagyon pesszimistán áll a világ dolgaihoz, meg ugy a kapcsolatokhoz egyáltalán. Bár ő azt mondja ez csak a valóság. Én hiszek még igaz szerelemben és abban, hogy vannak olyan családok/kapcsolatok amik jól működnek boldogok és nincs megcsalás.
Azt mondja ő nem csalt és nem is fog megcsalni. De aki így áll hozzá és ez a véleménye, annak lehet hinni? Vagy ez már csak belemagyarázás a részemről?
mark86
igen! sokan csalják a párjukat,de ha mindenki félremegy körülöttetek az nem azt jelenti hogy ő is így tesz!
sok férfi ismerősöm teszi meg ,nekem is ez a véleményem de vannak kivételek. a férfiak,főleg a fiatalok néha még büszkék is rá. ez tény sajnos de azért mert neki ez a véleménye (nyilván többet ismer mint te és esetleg mesélnek neki ezt-azt)még hűséges marad ha igazán szeretitek egymást.
ne idegeskedj ilyesmin.
így akart jópontot szerezni Nálad!
(enyém se csal-én sem csalom. hát csendben vannak ám ilyenek, de ne mondd el neki, hadd érezze, különlegesek vagytok!)
Szerintem ez csak egy amolyan közhelyes beszólás volt a férjed részéről, nem kell vele foglalkozni, amig nincs otthon gond kettőtök között.
Én férj vagyok, 18 éve házas, családos, és még sosem csaltam meg az asszonyt, nincs is tervben. Ja, és állítólag még csúnya sem vagyok, öreg sem (39 éves vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!