Mit gondoltok erről? Van okom aggódni?
Nem tudom,nekem ez a hozzáállás nagyon gyerekesnek tűnik,szerintem ő még nem érett a házasságra(főleg nem a gyerekre)ha úgy áll hozzá,mint egy kötelességhez ami előtt gyorsan ki kell élvezni a megmaradt időt...ne haragudj,de én így látom.Szerintem a házasság nem jár feltétlenül azzal,hogy nincs több buli,szórakozás,gyereket meg akkor kell vállalni,ha az ember tényleg "lenyugodott" már.
22N
Szerintem sem normális, ilyenkor általában 2 dolog van, de ne legyen igazam. 1. Megijedt és most próbálja habzsolni az élvezeteket, de ez rossz, mert extra kísértésbe is eshet..ez esetben valószínűleg alkalmatlan a házasságra, gyereknevelésre meg pláne 2. Ez csak egy "kamu" szöveg, ezzel szerel le téged, és esküvő se lesz.
Én ezt tapasztaltam a környezetemben, szinte törvényszerűen.
Nekem is gyerekesnek tűnik a viselkedése.
Szerintem azt hiszi hogy ha összeházasodtok és lesz gyereketek már nem mehet majd el szórakozni mert mindig veled/veletek kell majd lennie és ki akarja használni azt az 1 évet.
Megijedhetett ettől a gondolattól hogy 1 év és aztán semmi szórakozás.
Gondolom nagyon rossz neked így és szerintem ha így folytatja nem lesz jó vége. Lehet egy nap majd azzal jön hogy ő még nincs kész a házasságra,még ki akarja élni magát.
Mindenképp ülj le és beszélgess vele,beszéljétek meg hogy attól hogy összeházasodtok még eljárkálhat bulizni,ettől még nem kell a négy fal közé ragadnia.
22:08-nak teljesen igaza van.
Kicsit olyan ez az egész, mint mielőtt bevonult valaki katonának, és előtte jó kibulizta magát.
Nem börtönbe fog vonulni!
Neki nincs igénye, vágya arra, hogy inkább veled maradjon hétvégente?
Hát nem tudom. Ez idővel csak rosszabb lesz...
Nekem nem tetszik a hozzáállása. Mert nem vesz figyelembe téged, illetve nem látszik a viselkedésén, hogy te vagy a legfontosabb a számára.
Ha összeházasodtok akkor elég sok problémával kell majd szembesülnötök, akkor sem fogja észrevenni a te igényeidet?
Mindig mindenre lehet kifogást, magyarázatot, indokot találni. Akkor meg azért fog eljárni bulizni mert kell egy kis kikapcsolódás a mindennapi babasírás alól?
Az, hogy most mit mondana erre a kérdésre igazából mindegy, mert persze, hogy úgy érzi akkor majd minden szép lesz és csak veletek fog törődni. Ez hozzáállás kérdése. Ha most ilyen és erre nem jön rá, akkor később miért lenne másmilyen?
Én leülnék vele beszélni és elmondanám neki, hogy ez mennyire rosszul esik. És ha az ő érveivel szeretnél érvelni akkor pedig mondd neki, hogy ha már baba van akkor kvázi nem sok esélyetek lesz EGYÜTT elmenni valahova is (az elején biztosan nem) viszont a haverjaival ha úgy adódik bármikor elmehet.
Inkább használjátok ki az időt és még bulizzatok együtt ,szerezzetek még több közös élményt.
Másrészrők a házasságot azt miért is egy börtönnek érzi???
Vagy inkább ez csak egy "jól hangzó" menő, duma a részéről?
Beszélgessetek.
34N kisbabával itthon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!