Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Van okom...

Mit gondoltok erről? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
Párommal kiegyensúlyozott kapcsolatban élünk, lassan 3éve. 1év mulva tervezünk eljegyzést, később családot szóval meglehetősen komoly a kapcsolatunk. Mostanában egyre többet beszélünk a jövőnkről és terveinkről. És ezért is nem értem párom viselkedését, mostanában egyre többet jár el szórakozni haverjaivel, már előre tervezgeti, hogy hova mennek hétvégén. Próbáltam vele beszélni, hogy nem zavar, ha eljárogat (szoktunk külön szórakozni, mindenki a saját baráti társaságával kb. havonta 1X) ezzel szemben mostanában csaknem minden hétvégén eljár. Mondtam neki hogy hiányzik hogy nem velem tölti a szombat estéket és hogy nem velem tervez programot, hanem a haverjaival erre az volt a válasz, hogy ugyis már csak 1 évig mehet, mert ha összeházasodunk, babánk lesz nem fog eljárni szórakozni mert akkor a családja lesz a legfontosabb és akkor már ugyis kiöregszik a bulizásból. Ezt egyébként meg is tudom érteni, csakhogy már kezdem magányosnak érezni magam. Ő eljár bulizni én pedig otthon nézem a tv-t. (Én is eljárogatok barátnőimmel, de már nincs annyira igényem rá mint régebben) Mit gondoltok erről? Van okom aggódni? Vagy ez normális viselkedés a részéről?
2011. máj. 29. 22:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha teljesen őszinte akarok lenni, én is gyerekesnek találom. De ha ezt tudatosítom magamba, akkor minden amit eddig együtt felépítettünk értelmét veszti, csak időpocsékolás volt. Azt éreztem hogy megtaláltam azt akit kerestem erre kiderül hogy ő alkalmatlan a férj illetve családapa szerepre. Kissé kiborító.
2011. máj. 29. 22:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Így van kérdező. De gondolj bele mi a jobb most vagy majd 5 év múlva egy kisbabával beismerni? Én tudom milyen rossz, de lehet ez még rosszabb is. Viszont kívánom,hogy ne legyen!
2011. máj. 29. 22:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Kapuzarasi panik?van ilyen.

azt mondom inkabb most bulizzaki magat mint amikor mar lessz gyerek es akkor hianyozzon neki.mert ismer,o is tudja hogy azt mar nem nezned jo szemmel.

2011. máj. 30. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!