Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Féltékenyek lennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Féltékenyek lennétek, ha a pasitoknak lennének lány barátai is?

Figyelt kérdés

Olyan baráti társaság,ahol fiúk-lányok vegyesen vannak és ezzel a baráti társasággal járna el ide-oda.

Ti féltékenyek lennétek vagy sem?

2018. okt. 7. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Amennyiben oromomre szolgalna hogy a parom feltekenykedne a fiu barataim irant ugy enis oromot adnek neki. Ergo nem ;)
2018. okt. 7. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha csak barátok, akkor nem. Nekem is van pár férfi barátom (tizenéves barátságokról beszélek), szóval képmutató lenne. Rám se féltékenyek az ő barátnőik/feleségeik, mert tudják, hogy ez csak barátság, és nem is történik semmi ami félreérthető. Egyébként kedvelem is ezeket a nőket, jó fejek.

De egyébként is látszik, hogyha "barátságnak" próbálják eladni azt, hogy évek óta küzd valaki azért, hogy bejusson a csaj bugyijába, és csak egy jó alkalmat vár, addig meg parkolópályán van és téged dug. Na az ilyet hagyni kell, ez nem is barátság, csak erőtlen küzdelem egy dugásért.

N

2018. okt. 7. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Többnyire nem zavar, de volt egy exem aki már kissé túl szoros kapcsolatban volt bizonyos szingli lány barátaival. Nála azért féltékeny voltam ha ezekkel a lányokkal találkozott, mert a jelenlétemben is szinte flörtöltek a párommal, privát infókat osztottak meg a szexuális életükről, tudtam róla hogy ha nem is találkoznak sokat chatelnek. Párszor össze is vesztünk emiatt, aztán a végén meg is csalt az egyikkel. Viszont a jelenlegi páromnál nem zavar, a legtöbb lány ismerőse foglalt és én is jól kijövük velük. Szóval azért nagyban függ a páromtól is meg hogy milyenek a barátai.
2018. okt. 7. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsobol kiindulva, magyarul ha feltekenysegre van okod, az nem veletlen... ;)
2018. okt. 7. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Na igen, a saját példám jól illusztrálja hogy azért túl naivnak se kell lenni. :D Utólag el se hiszem hogy mennyi mindent elnéztem az exemnek mert szerelmes voltam, próbáltam nem féltékeny barátnő lenni mert mondta hogy mennyire nem szerette ezt a volt csajaiban, de hát meg is lett az eredménye. Nem tartom rossznak amúgy a vegyes baráti társaságokat, de azért nem árt felmérni milyen alakokból is áll.
2018. okt. 7. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:
nincs ferfi es no kozott baratsag ....
2018. okt. 7. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:
De van...
2018. okt. 7. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Vannak és nem vagyok.
2018. okt. 7. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
féltékeny nem lennék, mert a páromban teljes mértékben megbízom. viszont vannak olyan típusú lányok, akiknek a barátságát nem nézném jó szemmel (akik esetleg flörtölnek vele, feszegetik a barátság határait...). legjobb barátai közt van egy lány is, de soha meg sem fordult a fejemben, hogy ez probléma lehet.
2018. okt. 7. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lennék. Nem vagyok féltékeny fajta. Nekem is vannak fiú barátaim. De pont azért barátok mert nem vonzódom hozzájuk és ők sem úgy viszonyulnak hozzám. Nem problémázok ilyeneken amíg őszinte.
2018. okt. 7. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!