Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért most szeret akar mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért most szeret akar mikor késő?

Figyelt kérdés
Sziasztok.evek óta rossz a hazassunk.probalkoztam egy darabig de nem sikerült sajnos helyre hozni.elhataroztam hogy ennek nincs értelme elválok.maskor is mondtam ezt de nem vette komolyan a férjem.de most elmondtam neki h valakihez közel kerültem.azota sir könyörög azt mondja most latja milyen hulye volt...imád ne hagyjam el minden más lesz...szeret!!Miért teszi ezt?mikor végre lepnek?ezelőtt sosem mondott semmit sosem figyelt ram...rettenetesen fáj!!lelkileg kikeszultem.vegre döntöttem erre...teljesen ki vagyok..
2018. nov. 13. 13:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
56%

"Az érzelmi intelligenciát nem most kell tanulni, és akinek ez kimaradt... az lemaradt. Ő ilyen. Volt. Van. Lesz."

Érdekes, hogy ezt mindig csak a férfiakra mondják.

Egy nő az tud változni, az megváltozott, az fejlődik, csak egy férfi tud olyan lenni, hogy soha semmi jó nem történik vele.

2018. nov. 13. 17:30
 12/40 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk úgy, hogy hátrányból indulnak. Egy nő genetikailag, ösztönileg, hormonálisan ill. neveltetésileg az érzelmek kimutatására, megélésére, felismerésére van "kiképezve". Míg egy férfi sajnos pont az ellenkezője. Neki tanulnia kell! Se nevelésben, se ösztönileg nincs kellő ismerete. Ezek tények sajnos.
2018. nov. 13. 18:05
 13/40 anonim ***** válasza:
82%

"Egy nő az tud változni, az megváltozott, az fejlődik, csak egy férfi tud olyan lenni, hogy soha semmi jó nem történik vele."

Részben jogos a kritika, de részben nem. Hiszek az emberek fejlődésében, sőt bízok benne, hogy nem kell egy nivón megrekedni.

De az érzelmi intelligencia az fejlesztesben olyan mint a vizuális látás fejlesztése. Kicsi korban még fejleszthető, kialakítható, ha ez kimarad, vagy felületes akkor biza ott felnőttként gondok lesznek. És sajnos pikk-pakk nem is változtatható meg. (amúgy nőknél is ugyanez a helyzet, csakhogy ne érezd magad egyedül) A két nem között ott a különbség, hogy a nők szocializáltabbak (ezért van a sztereotípia, hogy szeretnek pletyizni, meg beszélni) és így az EQ is fejlettebb. Plusz a lányok ezzel többet foglalkoznak. A fiúknak pedig "nem kell". Van ahol abszolút nem érdekli a családot, a gyermek EQ fejlesztése, és akkor kerülnek a kapcsolatokba olyan férfiak, akik nem kommunikálnak, nem romantikáznak... elvannak. Ennyit vártak el tőle és ez így jó. És hát ezzel az a baj, hogy az EQ csettintésre nem változtatható meg. Ezért kell ezeket a nagy "minden más lesz" jeleneteket fenntartással kezelni.

A nő segíthet neki a változásban... de őszintén szólva az olyan mint egy felnőtt gyerek nevelése. Itt ugye az a gyakori, hogy a nő várja a változást, de ez egyedül nem megy. Azt meg a nőnek kell eldönteni, hogy van-e kedve ezt a hosszú folyamatot bevállalni.

(Ezek közvetett tapasztalatok, bátyámmal pont ez volt a baj)

2018. nov. 13. 18:12
 14/40 anonim ***** válasza:
58%

16:38 milyen szépen és elegánsan lehúztad a feleséged, csak azt hagytad ki, hogy te mit csináltál amiért eljutott a szeretőzésig meg amíg nem jó neki... Persze mostmár macsó szexisten vagy az írásod szerint. :D

Kérdező, ne higyj az ilyeneknek, válj el. Nagyon egyszerű, hogy miért kapálódzik: nem akarja elveszteni az ingyen szakácsot/takarítónőt/szexet/anyukát. Hát hülye lenne.

2018. nov. 13. 18:14
 15/40 anonim ***** válasza:
62%

"Mondjuk úgy, hogy hátrányból indulnak. Egy nő genetikailag, ösztönileg, hormonálisan ill. neveltetésileg az érzelmek kimutatására, megélésére, felismerésére van "kiképezve". Míg egy férfi sajnos pont az ellenkezője. Neki tanulnia kell! Se nevelésben, se ösztönileg nincs kellő ismerete. Ezek tények sajnos."

Hallod magad???

Ha azt mondom, hogy egy férfi genetikailag arra van kiképezve, hogy tudós, vezető, sportoló legyen, a nők pedig ne sírjanak, hogy nem nevezik őket ki főnöknek, hogy kávéért küldik a kollégák amikor komoly témákról van szó, akkor felháborodsz (még csak azt sem mondom, hogy ok nélkül)

Fordítva érdekes módon rögtön beveszi a gyomrod azt, hogy bizonyos téren bizony genetikailag rosszabb 1-1 nem.

Persze, értem, hogy jó lenne eldönteni, hogy a "vezetési képességek, fizetés, munka, IQ" terén a nők egyenjogúak, a többi területen pedig előnyt élveznek.

Na ez az, ami nem így működik.

2018. nov. 13. 18:18
 16/40 anonim ***** válasza:
36%

És te hallod magad? ... Na, tessék, te biztos férfi vagy. Már támad... pedig, csak egy tudományosan is bizonyított tényt közöltem. Nem veszekedést és vitát gerjeszteni. Nem a nemek harcát gerjeszteni.

Egy tényt illik annak kezelni, ami. Ehhez sajnos ismételten intelligencia és befogadására az ellenkező nem közlésében pedig, érzelmi intelligencia kell. Neked ez nem megy...

2018. nov. 13. 18:31
 17/40 anonim ***** válasza:
50%

" pedig, csak egy tudományosan is bizonyított tényt közöltem"

1) mutatnád ezt a tudományos kutatást?

2) az is tudományosan bizonyított tény, hogy a nők agya kisebb, mint a férfiaké. Mégis mekkora felháborodás van, ha ezt valaki megemlíti (pedig nem bénább kutatás, mint a tied :D)

2018. nov. 13. 18:43
 18/40 anonim ***** válasza:
64%

Csak nem hagyod abba. :) Mondom, nem vitatkozom, nézz utána.

De, hogy ne érezd magad rosszul, a férfiak rengeteg mindenben jobbak, mint a nők. Most, speciel semmi nem jut eszembe... de, pl. a térlátásuk, meg hogy egy dologra tudnak nagyon koncentrálni, meg még csomó minden.

A két nem egyébként nagyon szépen kiegészíthetné egymást. De, ez egy csomó feltétel megléte mellett lehetséges.

Lásd. EQ és IQ. :)

2018. nov. 13. 18:54
 19/40 anonim ***** válasza:
33%

14-es: 9-es vagyok. Ha már megszólítottál, és ilyen szépeket gondolsz rólam, engedtessék meg, hogy reflektáljak.

Mintha két különböző univerzumban lennénk, komolyan. :) Nem állt szándékomban a (volt) feleségem lehúzni, meg magam se "macsó szexisten"-ként beállítani, még ha te ezt is képzeled bele az írásomba. Az meg pláne nem állt szándékomban, hogy néhány bekezdésben kitérjek a magánéletem minden apró részletére.

De ha ennyire kíváncsi vagy, pár morzsát megosztok veled. Ha hiszed, ha nem, egyáltalán nem volt minden olyan szörnyű minden a házasságunkban. Még ha az lett volna, akkor sincs oka egyik félnek se, hogy titokban szeretőt tartson, a másik képébe hazudjon, folyamatosan becsapja. Persze voltak hibák, de leginkább olyasmik, amit itt már többen is említettek, hogy szerinte nem értem meg, nem beszélek az érzéseimről, stb. Ezekre gondoltam, hogy sokat fejlődtem.

"Macsó szexisten": Ezen csak nevetni tudok. :) Soha nem voltam se macsó, se szexisten, és nem is vágyom ilyen szerepre.

"Ingyen szakács, takarítónő, szex": Na ez a sztereotípia, hogy szerinted egy férfinek csak erre van szüksége. Biztosan ilyen is van, de azért ne általánosítsunk már. Amíg együtt voltunk legalább annyit főztem, takarítottam, mint a feleségem. Most egyedül is simán megoldom ezeket a jajj de nehéz és bonyolult feladatokat. A szex az tényleg nehezebben kivitelezhető és nagyon más egyedül. :) Na de csak ezekért együtt maradni valakivel? Én nem látom túl sok értelmét.

2018. nov. 13. 18:55
 20/40 A kérdező kommentje:

16.38as elolvastam a linket...koszonom szépen!Olyan mintha leírta volna az életünket..nagyon durva!!rettenetesen érzem magam!

Miért mondánál neki nemet ha nehezedre esne kimondani?

Mindkettőtöknek nagy tanulopenz ami történt...lehet másképp csinálnátok mindent...

2018. nov. 13. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!