Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan pasival aki mindenben passzol hozzád, de az első szexnél kiderül h kicsi a farka?
áljunk meg... mi az a kicsi??
a g-pontot körülbelül 8 centis farokkal már el lehet érni, a csikló meg kívül van...
nekem 13 centis, és volt már, hogy azt mondta a leányzó, hogy óvatosabban, mert lökdöstem a méhszáját...
amúgy szerintem tönkretehet egy kapcsolatot, ha valamelyik fél miatt gondok vannak a szexben, és ez a gond ez lehet például a túl kicsi pénisz is... de szerintem nagyon kevés embernek van annyira kis farka, amivel képtelenség orgazmust előidézni, viszont nagy farokkal is lehet valaki annyira béna, hogy nem működik a dolog...
Igen, tönkretehet egy pénisz egy párkapcsolatot, de nem elsősorban a mérete miatt, sokkal inkább azért, mert rosszul használják.
Azért mert kicsi van neki, még nem kelll otthagyni, inkább azt figyeld hogy érzed magad vele??
DE ez rajtad múlik,döntsd el:
-szereted, és vele szeretnél lenni
-vagy pedig elég volt belöle, és vége
(ezzel csak arra céloztam,nem a méret a lényeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!