Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodunk ahozz a fiuhoz aki nekünk az első volt mindenben: Csók, szex? Veled történt már ilyen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 19:57
1/9 anonim válasza:
Igen én voltam már így. Első csók... azóta volt egy barátom rajta kívül... és most újra együtt :)
3/9 anonim válasza:
en enm ragaszkodtam hozza...bar nem egyejszakas kaland hanem normalis kapcsolat volt.....azota talalkoztam azzal akit igazan szeretek es jo hogy mar nem voltam tapasztalatlan az agyban:)
4/9 anonim válasza:
Hát én már nem is emlékszem az első csókra :S
Az első szexpartneremmel meg nem volt semmi extra, nem ragaszkodom hozzá. Igaz, csak egyéjszakás kaland volt.
Az első szerelmem sokkal mélyebb nyomot hagyott bennem.
5/9 anonim válasza:
Hát én egyáltalán nem ragaszkodom hozzá...
18L
6/9 anonim válasza:
Ragaszkodjon hozzá a karakószörcsögi túróscsusza!!!!
7/9 anonim válasza:
hát én igenis ragaszkodom hozzá. 3 éve volt vele az első szex, petting minden vele az első. szakítottunk már nagyon sokszor, de most megint újra együtt. :) sose lesz vége ^^ remélem :$
8/9 anonim válasza:
Én ragaszkodom hozzá és a félsuli is mivel velük is smárolt.xD
9/9 anonim válasza:
Nekem két külön fiútól volt az első csók és az első sex élményem,(16/18 évesen).Már nem ragaszkodom hozzájuk,max annyira,hogy nem szeretném,ha eltűnnének örökre az életemből.
Úgy érzem azóta se szerettem jobban,pedig már több mint 6éve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!