Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan pasival aki mindenben passzol hozzád, de az első szexnél kiderül h kicsi a farka?
13 is simán elég lehet:)
amúgy: nem a méret a lényeg, hanem az, hogyan használják, de én azt szeretem, h jó mélyre megy, szóval nálam lényeg a méret is...
Ok, persze, biztos elég lehet az a pindurka is...
Azon gondolkozom ha 6 centivel kisebb lenne a gyíkom (akkor lenne 13), hogy érezném magam. Szerintem elégedetlen lennék magammal és félnék közeledni a csajokhoz. Lehet végleg ázsiába költöznék.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-25 11:37
az ilyen ribancoknak mint te, tényleg a méret a lényeg...de a normális csajoknak nem a méret számít....jól szétkú.rhatták a pitsádat, mert a méret csak azoknak lényeg, akiknek ki van tágulva alúl, s a kissebb szerszámokat meg sem érzik....ribanc...
én örülnék neki, ha kicsi lenne :)
L/18
11:32 menj a francba :DDD
Amúgy a 13 szerintem még nem minősül annyira nagyon kicsinek, szóval simán ki tud elégíteni vele, HA JÓL HASZNÁLJA. :D De ha szereted, emiatt nehogy elhagyd. Tuti, hogy megbánnád, és mivel még nem is került sor rá, nem tudod milyen. Lehet, hogy egy szexisten.. :'DD
Én konkrétan eléggé szűk vagyok szóval én is a kisebbet preferálom. Ennyi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!